純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

收藏  |  訂閱
39  4.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-9 12:41 發表 查看引用來源

仲有呢, 問埋問埋咁多o野係咪都應該分享吓近期o既性生活
我倒沒有什麼 至少沒妳的精彩
但其實有一句 就是當老公用後入的姿勢時偶爾也會用手掌拍打我
一剎那亦有點興奮...

原來咁多女人鍾意狗仔時被人打屎忽
引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-12 10:18 發表 查看引用來源

我倒沒有什麼 至少沒妳的精彩
但其實有一句 就是當老公用後入的姿勢時偶爾也會用手掌拍打我
一剎那亦有點興奮...

有時快感蓋個理性。。。。母狗咁撩人

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-10-31 15:45 發表 查看引用來源
有時快感蓋個理性。。。。母狗咁撩人
都係o既
情慾愈係高漲果陣愈發x晒姣咁 lur 住想人狠狠咁先打我一鑊
感覺有d 似俾中意o既人破處咁
好痛, 但又好冧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-13 11:58 發表 查看引用來源
感覺有d 似俾中意o既人破處咁
好痛, 但又好冧
這句一針見血
對了 有些說話我實在覺得在這個平台上說才自然 (所以在wechat 我從不談及這種話題 希望妳見諒)

如果妳有時間的話 挺希望再讀到妳分享的SM情節
親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 像看電影一樣

不用擔心我 我看電影的尺度挺大的 只要妳受得住的我都能看下去
哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 katieW 於 2020-11-16 12:42 發表 查看引用來源

這句一針見血
對了 有些說話我實在覺得在這個平台上說才自然 (所以在wechat 我從不談及這種話題 希望妳見諒)

親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 ...
為o左你當然冇問題
只要你o係老公面前美言幾句, 以後公司再有咩大單.... 想起小女子就好啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-20 06:01 發表 查看引用來源

為o左你當然冇問題
只要你o係老公面前美言幾句, 以後公司再有咩大單.... 想起小女子就好啦
我都想睇蛇大人sm情節,我老婆唔接受sm,不過我個人本身無主動渴求呢樣野,是否女生好多都喜歡少少m?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-11-21 10:21 發表 查看引用來源

我都想睇蛇大人sm情節,我老婆唔接受sm,不過我個人本身無主動渴求呢樣野,是否女生好多都喜歡少少m?
你問我o既話我當然答係, 希望係, 應該係

身份角色問題囉, 有d 野係天生o既, 作為女人有d 方面係蝕低d, 當然都有著數o既地方
男人何嘗唔係都有, 只係我地體會唔到...
只要無侮辱成分o既 M 我覺得可以接受, 只要提供到興奮同快感俾對方
o黎m, 破處, 日後生仔樣樣都會痛o架啦, 有愛o既痛我唔抗拒, 有共識o既扮強姦我唔抗拒,
因為對我o既渴求而唔小心性急o左少少o既搞o野整痛o左我都唔抗拒
玩屎玩尿, 無理取鬧, 家暴式o既拳打腳踢當然唔得

引用:
原帖由 katieW 於 2020-11-16 12:42 發表 查看引用來源

這句一針見血

親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 ...
簡單講一下..
(sorry 呢排係比較忙少o左上o黎)
平時前戲果d 唔講啦, 幾乎每次都會
比較特別o既一次係打腳板囉, 唔係趴低而係我同佢排排坐,
蹊高一隻腳疊o係另一邊膝頭, 腳掌朝上, 望住咁俾佢用籐條打
果次其實並唔算係前戲而係我激嬲o左人 搞錯o左人地飯局日期完全無o左件事...
到佢打電話o黎問我去到邊先至拿拿臨衝出門結果遲成粒半鐘
(即係將近100分鐘)
席上趁有機會o係佢耳邊講話今日o既事sorry啦, 陣間返去接受你o既懲罰, 一分鐘打一籐打完之後再好好服侍你
就係咁囉, 親眼望住自己兩隻腳板每邊俾佢打o左50籐
剛開始好興奮好刺激, 仲叫人打大力d添, 後段痛到仆街
但自己提出o既握實拳頭咬緊牙關我都會忍埋佢
第二日行路都仲痛... 仲要係著無軟底o既高爭鞋每走一步都入心入肺

另一次就少d, 算係訓練咁啦,
我同愛人講o左上面果個reply o既事 <--- 算係為你而受o架呢次!
咁佢就話既然係咁就一定要真, 難得好有主見咁幫我決定至少要屁股50鞭,
係至少50, 我要趴定定接受, 到o左50如果仲受得住就繼續..
中間休息o左兩次一次食支煙一次同佢口爆 因為咁樣打我打到佢自己好硬
只係第二輪休息之後(大概已經60籐) 再用刑堅難忍, 應該係之前o既籐條痕已經腫起o黎再鞭落去超痛!
死頂爛頂咁再捱多13吓一共73卒之求饒, 佢見我已經喊到阿媽都唔認得而且早已過o左50籐o既要求, 亦都無再繼續
之後... 之後當然俾我n 個高潮舒服返吓啦

最近夾到位識玩(講起真係慚愧-_-玩左咁耐 )佢綁住我 打對波吸啜 野野都岩哂位 而且成日都會搞到我想服侍番佢 正到

前往最後回覆