吊唁滙洪,细侄:改左乜名,憶尋欢滙洪

收藏  |  訂閱
28  3.3k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-7-22 09:08 發表 查看引用來源
4002470340024704原來30/4過數都唔得
储值卡超过有效期90天内,我们会为您保留号码等待您的充值,如果您及时充值,您将获得新的有效期,同时您原有的被封存的余额将会被累加到新充值的金额中。如果90天内您没有充值,将不能再进行充值,被视为放弃号码并封存余额。

號碼保留期只有90日, 過90日用唔返舊號碼, 我人在香港每次都係用淘寶充, 唔明點解你充唔到?
卡在保留期90日內一樣可充, 你貼個圖係微信, 有無淘寶充唔到圖?

你可以去深水埗/網上有人代充, 但要收手續費........

引用:
原帖由 hopyu 於 2020-7-24 06:43 發表 查看引用來源

储值卡超过有效期90天内,我们会为您保留号码等待您的充值,如果您及时充值,您将获得新的有效期,同时您原有的被封存的余额将会被累加到新充值的金额中。如果90天内您没有充值,将不能再进行充值,被视为放弃号码并封存余额。
...
90日係以前嘅事,我以前未開內地戶口,常過期都係上去叫鋪仔充無問題,再对上過期好多日照充無妨,今次唔知做乜鬼,咁快就充唔到,可能想我依的早期開18元月費戶口快的消失

今時今日無內地銀行內地微信內地支付寶之類點系大陸長駐生活工作玩樂之類。。。。。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-7-24 14:52 發表 查看引用來源
今時今日無內地銀行內地微信內地支付寶之類點系大陸長駐生活工作玩樂之類。。。。。。。。
用HK微信俾同程酒店錢0K,滙率,好,

回覆 24# 西九理性的羊羊 的帖子

用大陸微信幾十個大陸平台大把平地方比你比較價格。。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-7-26 22:19 發表 查看引用來源
用大陸微信幾十個大陸平台大把平地方比你比較價格。。。。。
trip.com can use HK credit card

回覆 26# andy_2008 的帖子

Ctrip,qunar,tongcheng,elong...etc. All can too ok ~~~

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-7-26 23:51 發表 查看引用來源
Ctrip,qunar,tongcheng,elong...etc. All can too ok ~~~
網上我盡量唔用信用咭

回覆 28# 西九理性的羊羊 的帖子

Sure can, wechat pay ali pay then ok lol ~~~

前往最後回覆