41 12345
上一頁下一頁
發新話題

老婆,還是覺得你最好💖

收藏  |  訂閱
40  20.9k

老婆,還是覺得你最好💖

我同老婆結婚十年有多,我一直都好慶幸娶到佢,佢係我遇過最賢淑最樣靚身材正嘅女人,人品好、乖巧、專一、聽話.....😍
性,如果只係雙腿之間,就好廉價......
性,係雙耳之間,用心、用愛、用腦去經營
有愛嘅性,先至係真正嘅滿足。
我經歷過有唔少女人埋身,然而,宜家睇返,果啲都係不堪回首嘅。
我真心最愛嘅,都係我老婆。
情歸配偶,先至係真正嘅歸屬。
走出情慾嘅絆覉,方能獲得真正的自由~

引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-24 01:46 發表 查看引用來源
我同老婆結婚十年有多,我一直都好慶幸娶到佢,佢係我遇過最賢淑最樣靚身材正嘅女人,人品好、乖巧、專一、聽話.....😍
有愛嘅性,先至係真正嘅滿足。 ...
講得好岩呀

男人,一定要經營好家庭與事業,呢兩方面先至係人生的成績表

引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-24 01:46 發表 查看引用來源
有愛嘅性,先至係真正嘅滿足。 ...
點解寫到好似偷食斷正上嚟懺悔咁

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-24 01:58 發表 查看引用來源

笑死😂😂🤣🤣

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-24 01:58 發表 查看引用來源

😂明明似係講緊眼前呢個人最好

每晚上到床上面,都覺得老婆好正😍
甜美的臉蛋、完美無懈可擊的身材,令我每晚都會搞佢.....
其他女人簡直同佢冇得比!

引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-23 10:17 發表 查看引用來源
每晚上到床上面,都覺得老婆好正😍
甜美的臉蛋、完美無懈可擊的身材,令我每晚都會搞佢.....
其他女人簡直同佢冇得比!
冇圖冇真相,我唔信,哈哈哈

So.....無心偷食,因為其他異性喺我眼中,都係無性別生物
皆因老婆太正~

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-24 02:18 發表 查看引用來源
冇圖冇真相,我唔信,哈哈哈
兄台,真愛嘅女人,唔會捨得公諸於世呢😉

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆