上一頁下一頁
發新話題

老婆,還是覺得你最好💖

收藏  |  訂閱
40  20.9k

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-8-22 21:05 發表 查看引用來源

Ching 米玩啦  别無異心  咁愛老婆  上泥呢度把鬼咩?  又唔系林住Show好嘢比大家睇? 只系話自己有幾幸運~哈~笑左
上黎曬下唔得咩

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-28 18:19 發表 查看引用來源
上黎曬下唔得咩
緊系得啦 不過响呢個版  好似唔系咁識合 哈

最緊要你滿意啫,唔使同其他人爭食
引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-24 01:46 發表 查看引用來源
我同老婆結婚十年有多,我一直都好慶幸娶到佢,佢係我遇過最賢淑最樣靚身材正嘅女人,人品好、乖巧、專一、聽話.....😍
性,如果只係雙腿之間,就好廉價......
性,係雙耳之間,用心、用愛、用腦去經營
有愛嘅性,先至係真正嘅滿足。 ...

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-24 01:58 發表 查看引用來源

點解寫到好似偷食斷正上嚟懺悔咁
感覺係好似係到偷食俾老婆斷正跟住老婆用佢個acc出文黎斷佢後路多d🤣

真正錫老婆覺得老婆好好,放工攬住老婆錫多兩啖好過上黎一個隱身既forum到曬恩愛
要曬都留係fb曬啦

咁恩愛上黎做乜?
罰抄呀?

引用:
原帖由 人妻控 於 2020-8-29 16:39 發表 查看引用來源
咁恩愛上黎做乜?
罰抄呀?
恩愛唔可以上黎分享下咩

引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-24 01:46 發表 查看引用來源
我同老婆結婚十年有多,我一直都好慶幸娶到佢,佢係我遇過最賢淑最樣靚身材正嘅女人,人品好、乖巧、專一、聽話.....😍
好想再睇sweet既愛情文

支持下樓主先。。。中秋快上呢

再等好post 番黎

引用:
今年聖誕節,祝樓主一定幸幸福福咁過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆