上一頁下一頁
發新話題

水警正骨水

收藏  |  訂閱
52  7.6k

水警正骨水

前幾天下午去水警。贈券延期左兩個月,用贈券搵美容師做左個299正骨水,小費一百。大堂都有幾個客訓係度,jc話夜晚生意都唔錯。
部長話各位ching既贈券會延期到通關之後,放心。

引用:
原帖由 taskforce01 於 2020-7-25 17:24 發表 查看引用來源
前幾天下午去水警。贈券延期左兩個月,用贈券搵美容師做左個299正骨水,小費一百。大堂都有幾個客訓係度,jc話夜晚生意都唔錯。
部長話各位ching既贈券會延期到通關之後,放心。 ...
多謝師兄資訊,可惜睇黎仲有排先可以上😔

引用:
原帖由 taskforce01 於 2020-7-25 17:24 發表 查看引用來源
部長話各位ching既贈券會延期到通關之後,放心。 ...
咁呢張通告啫系流料?

附件

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-7-27 00:46 發表 查看引用來源
咁呢張通告啫系流料?
水景云天近口岸, 生意应会受影響

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-7-27 00:46 發表 查看引用來源

咁呢張通告啫系流料?
23号通告,今日都27号,睇下佢執咗未就知真假啦

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-7-27 09:48 發表 查看引用來源

23号通告,今日都27号,睇下佢執咗未就知真假啦
冇得上去只有聽人講

哦!問緊相熟JC!……回覆(假的,老板已交租,還裝修2一3樓)

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-7-27 11:22 發表 查看引用來源
哦!問緊相熟JC!……回覆(假的,老板已交租,還裝修2一3樓)
俾人整古?

2020年1 月, 希望有疫苗啦

[quote]原帖由 hkg369 於 2020-7-27 13:38 發表 查看引用來源

更正 : 2021年1 月, 希望有疫苗啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆