上一頁下一頁
發新話題

出得嚟。始终要還。射妓子宫最近一次還

收藏  |  訂閱
53  7.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-3 14:28 發表 查看引用來源
一定要大大力chok呢啲深藍囡囡個臭西。
講番第二d野. 好耐無食龍崗雞了.

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-3 14:28 發表 查看引用來源
香港深藍果D通常係佬佬, 極少有囡囡. 北上啦, 大6深藍先有後生囡囡

引用:
香港深藍果D通常係佬佬, 極少有囡囡. 北上啦, 大6深藍先有後生囡囡

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-8-6 08:24 發表 查看引用來源

打左疫苗咪可以北上

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-8-6 08:24 發表 查看引用來源

諗起d龍崗雞仔, 廿碎未滿, 波大閪窿窄, 流晒口水.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-6 12:13 發表 查看引用來源
波大好多生過仔既大媽都大, 不過淋又墮. 16-17碎D波有大有中, 但起馬堅挻, 好好渣手

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-6 12:13 發表 查看引用來源
波大好多生過仔既大媽都大, 不過淋又墮. 16-17碎D波有大有中, 但起馬堅挻, 好好渣手

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-8-7 09:48 發表 查看引用來源

吾好再引我了, 好想食龍崗d幼幼雞仔呀!!

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-3 05:22 發表 查看引用來源

懲罰你个柒鹅先,毛主席死能咗去邊呀,你男定女呀?
死gaza黑暴滾出中國香港領土!

引用:
點解你要甘反共?

點解你要甘反動?

中國人民得罪你D咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆