發現左樣野,唔知其他人覺唔覺得

收藏  |  訂閱
24  10.5k

偶像又出post 🤩,不過我冇意見,因為都未見過啲女主角🤣🤣🤣

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-26 19:04 發表 查看引用來源
自稱係女果d,基本上全部都係男扮女人妖,無一例外
咁又唔好咁講.引版都有一幫吹水搵朋友既.不過緊係唔係而家咁既環境,以前未分割出來香討引版都幾ok,雖然版管嚴左d,但又篩走左一d太過無品又無耐性既搵食友.變相多左一d上來搵樹窿講下d平時唔講得心事既.都叫做有得有失.
引版有師弟師妹識落拍拖結婚生埋仔添.講人妖咩情愛婚姻版仲多.

高唔高就唔知啦,反正未識到過呢度D師妹~
係覺得黎左188之後打文更加少人睇,都無乜心機分享,呢度變左感情台就款

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-7-26 22:55 發表 查看引用來源
係覺得黎左188之後打文更加少人睇,都無乜心機分享,呢度變左感情台就款
係呀,冇乜feedback索性唔打文

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-7-26 22:55 發表 查看引用來源
起碼無左九成人.但就無王管想點都得.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-26 07:39 發表 查看引用來源
起碼無左九成人.但就無王管想點都得.
我見到幾個文學版名作者的帳戶也被封

188就沒以前引版咁好睇啦。uwants我覺是多吹水人。引版雖然規矩多多,講錯野又扣分,del post, 但文章睇到有意慾追落去,同埋引版個陣容易識到人。

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-26 17:39 發表 查看引用來源
我係uwants...自認低質嘅嚟報到🤣
妳謙啫。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-27 00:06 發表 查看引用來源

我見到幾個文學版名作者的帳戶也被封
應該唔係封左,係轉左地址無係限期內入閘當消失.

引用:
原帖由 ynk697 於 2020-7-26 19:13 發表 查看引用來源
偶像又出post 🤩,不過我冇意見,因為都未見過啲女主角🤣🤣🤣
你搵我呢個咁無品既人做偶像,你咁怪既😂你唔好亂講野呀,如果仲想係度識女既話,我啲post長期有人mon住架,然後係其他地方討論架,我都唔想連累到你🤣

前往最後回覆