發現左樣野,唔知其他人覺唔覺得

收藏  |  訂閱
24  10.5k

發現左樣野,唔知其他人覺唔覺得

經過本人黎到188咁耐之後,發覺由以前分開兩邊到而家既188,香港討論區引版既女士既質素都比Uwants既女士高🤣🤣🤣唔知其他人又點諗?

純粹經驗所得之下既交流意見,並無針對任何人,唔係串人或撩交嘈,請勿對號入座或先撩者賤,到時候俾我串親就唔好意思!

我香討引版元老會員.未改版前已經係度.不過咁比較無咩意思.一般都係兩類.一類搵食一類吹水.Uwants我唔知,香討有搵食既直頭人渣級.為上床咩大話都講得出,仲滾大人地個肚走埋佬.
只可以講網上世界嘜人都有.男女都一樣.要玩就自己帶眼識人.
不過要比較香討管理係真係嚴過Uwants好多.可能咁樣香討會員自律好多.好唔好各人有唔同選擇.有人中意feel,有人中意有規有矩.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-26 16:28 發表 查看引用來源
我香討引版元老會員.未改版前已經係度.不過咁比較無咩意思.一般都係兩類.一類搵食一類吹水.Uwants我唔知,香討有搵食既直頭人渣級.為上床咩大話都講得出,仲滾大人地個肚走埋佬.
只可以講網上世界嘜人都有.男女都一樣. ...
我係想比較女仔既質素,例如身材樣貌,我亦明白咸魚青菜各有所好,所以都係平常心討論姐,咁我自己都唔係純吹水既男人,我都有食過呢度既女仔,我都係用自己得返黎既經驗去講
不過我都明白會有好多人齋睇做cd rom,因為影響搵食嘛,呢啲事明既🤣🤣🤣所以花師兄,你會覆我post,覺得你好好呀🤓

無係度搵過食,不過也有識過一兩個傾過幾句偈,最後無下文,講質素咪普通女人一個,國色天香未遇過,不堪入目也未遇過,完。

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-7-26 17:11 發表 查看引用來源
我係想比較女仔既質素,例如身材樣貌,我亦明白咸魚青菜各有所好,所以都係平常心討論姐,咁我自己都唔係純吹水既男人,我都有食過呢度既女仔,我都係用自己得返黎既經驗去講
不過我都明白會有好多人齋睇做cd rom,因為影響搵食嘛, ...
食完,跟住走出嚟做比較,就算你話冇食,都冇乜品喎

我係uwants...自認低質嘅嚟報到🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-26 17:22 發表 查看引用來源
無係度搵過食,不過也有識過一兩個傾過幾句偈,最後無下文,講質素咪普通女人一個,國色天香未遇過,不堪入目也未遇過,完。
我係比較緊兩個討論區既女人,而唔係講緊有冇識到女喎😅不過唔緊要啦,大家一齊傾下計囉

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-26 17:34 發表 查看引用來源

食完,跟住走出嚟做比較,就算你話冇食,都冇乜品喎
我公認無品同串架啦,所以無人做既事咪等我黎做囉,我無乜所謂,呢個世界就係咁唔公平😭

有大約10件左右男扮女人妖都過左黎新壇,呃傻仔厹兒童pm個人資料

自稱係女果d,基本上全部都係男扮女人妖,無一例外

前往最後回覆