上一頁下一頁
發新話題

:)

收藏  |  訂閱
119  46.0k

引用:
原帖由 cx829 於 2020-8-7 10:21 發表 查看引用來源
looking back...seems like you were not too satisfied with the experience....
love is so blind... makes you wonder if it is worth the experience sometimes....
不去試,又怕後悔。試咗,有時候又覺得幻想比曾經 ...
唔打呢篇文,
我都唔記得有啲細節位,
自己都有hard feeling,唔開心。
真係好傻,
個段時間,點解咁難捨難過。

其實重頭來過,
我都會再試,
條路自己揀,
仆街唔好喊:)
開心痛既都係回憶。
有回憶總好過無回憶,
留係自己幻想中。

☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

引用:
原帖由 七月火焰 於 2020-8-9 20:14 發表 查看引用來源
原來都唔係好難....
我仲未識得😢😢😢

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-8-7 10:46 發表 查看引用來源
等一等會等,不過應該唔會等到有咁嘅一日。😆😆
題外話,你有無同你老公嘗試過我故事果d姿勢啊。😏😏https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70050023&extra=page%3D1 ...
機會話黎就黎。
聽日得睇下🙈🙈
我要啲時間爬文🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cx829 於 2020-8-7 10:56 發表 查看引用來源

HAHAHA ”條路自己揀,仆街唔好喊“ I like your line! LOL
agree 100%

吾痛又點知開心呢 LOL
係呀,
岩既錯既,都唔後悔。
因為自己揀。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-7 11:00 發表 查看引用來源

點解定三個月? 其實無一年半載都好難分開(除非被發現).
三個月仲係好熱愛對方嘅時候,點解定三個月?
有時候係好想對方好,明知大家都比唔到咩大家,分開係遲早嘅事,但好矛盾,過程交流係開心,但無奈好多野都唔係單向,有 ...
Umm,3個月係有啲原因既,不過唔太方便講☺️
其實好多sl關係都係,
明知終有一會完,都會衝埋去。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-7 11:02 發表 查看引用來源

一D唔正常嘅關係,點努力都係徒勞無功,只怪自己唔及人地理性,輸嘅都係感情用事嘅
輸永遠都係動情個個。

引用:
原帖由 miller88 於 2020-8-7 15:59 發表 查看引用來源

未變索都想識你喎…哈哈
做朋友係無問題既👻

引用:
原帖由 fender06 於 2020-8-8 02:12 發表 查看引用來源
wahh...佢太mean了,feel sorry for u
過左去嚕,
我已經不痛不癢了☺️☺️

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-8 03:28 發表 查看引用來源
岩,感情上我一直都學習果斷決絕.咁樣對雙方傷害先係最細.
一個人成熟左就應該明白咩時候應該一刀兩斷唔好回頭.俾希望自己或對方都係害人害己.咁多年實踐.應斷則斷做人灑脫開心好多.反而死唔斷氣懶係恩怨情仇交纏既我 ...
唔拖泥帶水,當然係最好,
但投入左感情,係咪真係咁易做到呢。
由其女仔或者情感相對豐富既人
呢個理論說得容易,實踐好難。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆