上一頁下一頁
發新話題

:)

收藏  |  訂閱
281  46.0k

引用:
原帖由 七月火焰 於 2020-8-6 21:26 發表 查看引用來源
無錯..而家我只會愛自己...
不再委曲求全討好別人..
學識愛自己好難😢

引用:
原帖由 waterbarbar 於 2020-8-7 07:15 發表 查看引用來源
可能人生試過有這些經歷才沒遺憾。。。
岩呀,經歷令人成長❤️

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-7 07:43 發表 查看引用來源

無啊,
幾個都會有既。
其實開post我都係R水吹下☺️☺️
Pm 不太理🤣🤣
Morning!你遲D就好多pm找你了……

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-7 07:42 發表 查看引用來源

Sorry🤣🤣
我仲未變成索爆人妻,
So sad 👻👻👻
有恆心就一定得,加油!
我都係等d索爆人妻搵我好過🤣🤣

引用:
原帖由 亞比該 於 6-8-2020 16:49 發表 查看引用來源
「個枕頭仲有你陣香水味。」一見到佢傳黎信息。我心軟,我真係唔識嬲人,當鍾意一個人,真係可以包容晒佢既過錯同缺點?定係我真係太蠢、太傻?我地既關係由呢次「一齊訓覺」開始。大家開始時候,定左個時限,3個月後。我地就End ...
looking back...seems like you were not too satisfied with the experience....
love is so blind... makes you wonder if it is worth the experience sometimes....
不去試,又怕後悔。試咗,有時候又覺得幻想比曾經擁有好。
糾結。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-7 07:54 發表 查看引用來源
Morning!你遲D就好多pm找你了……
早呀👻
Pm都唔代表咩❤️
隨他

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-8-7 09:56 發表 查看引用來源
有恆心就一定得,加油!
我都係等d索爆人妻搵我好過🤣🤣
黎~~
耐心等待🤣🤣

引用:
原帖由 cx829 於 2020-8-7 10:21 發表 查看引用來源
looking back...seems like you were not too satisfied with the experience....
love is so blind... makes you wonder if it is worth the experience sometimes....
不去試,又怕後悔。試咗,有時候又覺得幻想比曾經 ...
唔打呢篇文,
我都唔記得有啲細節位,
自己都有hard feeling,唔開心。
真係好傻,
個段時間,點解咁難捨難過。

其實重頭來過,
我都會再試,
條路自己揀,
仆街唔好喊:)
開心痛既都係回憶。
有回憶總好過無回憶,
留係自己幻想中。

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-7 10:33 發表 查看引用來源

黎~~
耐心等待🤣🤣
等一等會等,不過應該唔會等到有咁嘅一日。😆😆
題外話,你有無同你老公嘗試過我故事果d姿勢啊。😏😏https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70050023&extra=page%3D1

引用:
原帖由 亞比該 於 7-8-2020 10:38 發表 查看引用來源

唔打呢篇文,
我都唔記得有啲細節位,
自己都有hard feeling,唔開心。
真係好傻,
個段時間,點解咁難捨難過。

其實重頭來過,
我都會再試,
條路自己揀,
仆街唔好喊:)
開心痛既都係回憶。
有回憶總好過無回憶,
留係自己幻想中。 ...
HAHAHA ”條路自己揀,仆街唔好喊“ I like your line! LOL
agree 100%

吾痛又點知開心呢 LOL

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆