上一頁下一頁
發新話題

:)

收藏  |  訂閱
281  46.0k

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-2 19:39 發表 查看引用來源

有個師兄同我講過,
如果你愛一個人,
對方過得開心幸福,
就已經好滿足。
呢個知易行難
除非真係成熟同愛到一個程度
否則好難對住分左手既愛人而忍住椎心之痛去送上祝褔
親歷一次,完全失眠,暴瘦,抑鬱,對一切失去興趣
女人(尤其靚既女人)咁樣會惹人憐愛,男人呢?只會有一大堆人黎落井下石...

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-4 18:23 發表 查看引用來源

我地當中仲有愛嫁。
我地平時成日都攬攬,
攬住睇電視,聽歌。
只係性方面,大家暫時仲要磨合。
我都曾經有一段時間腳踏過兩船
外面個個性技巧太好而且乜都肯做, 個時女友就連我手指令佢高潮都唔肯推走我, 加上佢完全唔理身型走曬樣出街著得好求其,我就keep住健身
所以慢慢已對佢提唔起性慾, 不過我地兩個感情同個性好夾, 我係好錫佢乜都會照料佢咁, 成件事好怪

已經結左婚既你真係要好好溝通,咁先至可以達至雙贏

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-8-5 10:35 發表 查看引用來源
我地關係好好 只係sex少 新鮮感問題 我有時出街都有人昅我老婆 別人眼中係吸引 可能你老公也是一樣 你可能在我眼中係吸引 新係咁
太親而變到好似兄妹咁唔想侵犯,都係一種心理障礙
需要自己tune返去克服

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-5 11:54 發表 查看引用來源

因為佢最終都只是想除掉你所有衣服。😂
有時著住又係另一番情趣黎既尤其你試過女仔帶住頭套同狗帶去含...個畫面同氣氛你唔會忘記到

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-6 16:49 發表 查看引用來源
「個枕頭仲有你陣香水味。」一見到佢傳黎信息。我心軟,我真係唔識嬲人,當鍾意一個人,真係可以包容晒佢既過錯同缺點?定係我真係太蠢、太傻?我地既關係由呢次「一齊訓覺」開始。大家開始時候,定左個時限,3個月後。我地就End ...
我一路追返post一路回
無法理解要女伴係隔離等呢件事
我同任何女伴沖涼都會親熱一陣,至少都會濕吻同擁抱
同埋我習慣自己先抹身然後等佢一關水就用毛巾包住佢免佢冷親,無一次唔係咁

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-7 11:02 發表 查看引用來源

一D唔正常嘅關係,點努力都係徒勞無功,只怪自己唔及人地理性,輸嘅都係感情用事嘅
你個句說話,可以理解到你都曾經經歷過
我好唔中意但無得唔承認,係有贏輸之分
但心態上唔係因為不甘心
兩個人相處有太多野根本講唔清,如果到最後要分開,就只能說大家唔適合,或緣已盡

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-7 11:06 發表 查看引用來源

我成日都話唔後悔自己嘅選擇,過程一定有開心有唔開心,但諗番轉頭唔係諗開唔開始,而係諗如果無個步,係咪唔會行到呢步呢...一步錯,步步錯....
講出口既話如同潑出去既水
一步步行錯,我諗好多人都試過
但事已至此,療傷期真係需要有人同你傾計倍伴
至少令自己分散注意力

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-8 03:28 發表 查看引用來源
岩,感情上我一直都學習果斷決絕.咁樣對雙方傷害先係最細.
一個人成熟左就應該明白咩時候應該一刀兩斷唔好回頭.俾希望自己或對方都係害人害己.咁多年實踐.應斷則斷做人灑脫開心好多.反而死唔斷氣懶係恩怨情仇交纏既我 ...
習慣一刀兩斷者
其實感情都唔會深
去到咁上下年紀再真正想要愛都唔會有機會
唔同人唔同方式,無話邊個比邊個好既,不屑係你自由,但其實睇人唔起既人,人地亦未必會覺得你有幾好

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-7 11:04 發表 查看引用來源

你又分享下...我療養傷中,唔想回憶太多....淨係想求安慰
咸豐年既事,塵封左就無謂再記起..
只係樓主既往事..令我一時觸動...

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-7 07:44 發表 查看引用來源

學識愛自己好難😢
原來都唔係好難....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆