上一頁下一頁
發新話題

:)

收藏  |  訂閱
281  46.0k

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-9 20:58 發表 查看引用來源

唔拖泥帶水,當然係最好,
但投入左感情,係咪真係咁易做到呢。
由其女仔或者情感相對豐富既人
呢個理論說得容易,實踐好難。
同你之前講動情個個就會覺得要百份百斷尾好難
即使如你咁已有老公,內心個種痛其實永遠存在,只係唔打開本書個一頁罷了
就算你話不痛不癢,但你又想送口罩,又會去睇佢facebook,已說明你個心

不過佢個邊主動cut左你呢條線,都算係一件好事黎

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-9 20:56 發表 查看引用來源

過左去嚕,
我已經不痛不癢了☺️☺️
咁咪好囉幾時寫下同現任既野

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-9 20:47 發表 查看引用來源

機會話黎就黎。
聽日得睇下🙈🙈
我要啲時間爬文🤣🤣🤣
六合彩?未試過中,安慰獎都未試過,我無咩運氣。

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-8-9 20:39 發表 查看引用來源
續上篇

「不如我地試下av個個姿勢?」休息左一陣,佢同我提出。佢之前曾經sd過啲av比我,話想同我曳曳時試。「好呀,我地試下!」我應返佢。跟住佢就開始錫錫我,錫錫係我既開關掣,令我好快投入,好快,妹妹已經ready,再次氾濫。我 ...
睇完 勾起一D回憶 什麼也做不到 只是希望她開心 回應你最後個句說話.....

知道有限期的關係, 每次見面/做都會好難忘, 更想領对方滿足。

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-7-31 10:00 發表 查看引用來源
感謝有緣看過我post的你們❤️
忽然del左既?

咩事delete 呀😭😭

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-8-7 11:24 發表 查看引用來源
仔死仔還在,人生中總會遇到懂你愛你的人,加油💪💪
多謝!唔係人人都識得感恩對方為你付出嘅時間同耐性

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-8 03:28 發表 查看引用來源
岩,感情上我一直都學習果斷決絕.咁樣對雙方傷害先係最細.
一個人成熟左就應該明白咩時候應該一刀兩斷唔好回頭.俾希望自己或對方都係害人害己.咁多年實踐.應斷則斷做人灑脫開心好多.反而死唔斷氣懶係恩怨情仇交纏既我 ...
好少和平咁分開,你情我願咁分開係已經淡晒無晒感情,你果斷對方唔hurt咩?

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-8-9 15:50 發表 查看引用來源

你個句說話,可以理解到你都曾經經歷過
我好唔中意但無得唔承認,係有贏輸之分
但心態上唔係因為不甘心
兩個人相處有太多野根本講唔清,如果到最後要分開,就只能說大家唔適合,或緣已盡 ...
人係有軟弱嘅時候,其實好矛盾,愛佢想佢好,但盲目付出又唔甘心,有時只係想得到體諒/一句半句關心都好似要求好過份...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆