上一頁下一頁
發新話題

打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

收藏  |  訂閱
56  34.6k

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 16:38 發表 查看引用來源
第一Q通常都唔夠膽中出。
啱嘅,所以見樓主都好勇,第一Q磨完射起門口,第二Q就直射,不過呢啲嘢冇早知

幾好既分享,夠真實

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-1 18:00 發表 查看引用來源
幾好既分享,夠真實
個晚好似係星期六晚,同佢拍完拖,叫佢上我屋企。
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。

冇得生? 咪享受下兩個人o既生活
支持 bro

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
聽落W性格都幾爽朗,夠高又大波,而家冇一齊?

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
garyhorse師兄, 我幾欣賞呢個女仔,佢夠率直認真同坦白話俾你聽佢嘅問題,似乎佢都想同你認真發展,恭喜你有這一個關係同值得回憶嘅事。

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 18:30 發表 查看引用來源

聽落W性格都幾爽朗,夠高又大波,而家冇一齊?
冇了,拍咗一年拖散咗

引用:
原帖由 Henson14 於 2020-8-1 19:11 發表 查看引用來源

garyhorse師兄, 我幾欣賞呢個女仔,佢夠率直認真同坦白話俾你聽佢嘅問題,似乎佢都想同你認真發展,恭喜你有這一個關係同值得回憶嘅事。
師兄,thank you.但後来,佢都大小姐脾氣。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:14 發表 查看引用來源
師兄,thank you.但後来,佢都大小姐脾氣。
呢樣真係幾惡搞

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 19:16 發表 查看引用來源

呢樣真係幾惡搞
係呀,呢個係其中一個分手原因

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆