上一頁下一頁
發新話題

打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

收藏  |  訂閱
56  34.6k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:18 發表 查看引用來源
係呀,呢個係其中一個分手原因
總算開心過

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 19:19 發表 查看引用來源

總算開心過
都算係嘅!

回覆 21# 不毛之地 的帖子

男人本性係咁架嗎。眾兄弟都有呢個經驗啦。😆

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-8-1 18:17 發表 查看引用來源
冇得生? 咪享受下兩個人o既生活
支持 bro
都算係。

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 21:53 發表 查看引用來源
繼續。keep返D記憶先。可能寫同佢開始拍拖嗰幾次就唔再寫。

嗰晚行街食埋糖水,返到屋企成点。点解印象深刻?
因為我個熱水爐壞。我哋好快冲完,乖乖入房訓到天光。比佢電話嘈醒。個日係星期日,大家都放假,我仲問W想唔想去街,諗住手多摸下背,原来佢只剩under訓,我想爬上去。W除埋under: 快D去洗衫先,唔你我一陣冇衫出去。
W: 我乜都冇唒,任你魚肉。我ready好。
今次冇乜前戲,咀兩咀。自動入,佢咬住被角已啊啊叫。頂唔住呀,慢D。墊床嘅大毛巾全濕,我越入,佢洞口越多水,太滑,內射咗都好似唔知,佢冇乜郁已成身汗。
W: 愛死你,最magic嘅一次曳曳。
大家又咀起来,一齊冲凉。

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 21:53 發表 查看引用來源
我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性打埋真軍內射,當時我O咀唔識答,唔知係唔係你講嘅男人本性,HA

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 22:57 發表 查看引用來源

我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性 ...
犀利,可開post分享。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 22:59 發表 查看引用來源
犀利,可開post分享。
唔好啦,好多年前po過,無謂再提

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 23:02 發表 查看引用來源

唔好啦,好多年前po過,無謂再提
ok. thanks

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
個晚好似係星期六晚,同佢拍完拖,叫佢上我屋企。
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
無得生未至於無人追,而家好多人就算結婚都唔想生.如果唔係樣太差佢應該有仲其他野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆