上一頁下一頁
發新話題

打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

收藏  |  訂閱
56  34.6k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-1 23:46 發表 查看引用來源
無得生未至於無人追,而家好多人就算結婚都唔想生.如果唔係樣太差佢應該有仲其他野
同居咗一年,又覺冇乜特别唔好。到最後因佢太主觀同硬頸而分開。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 23:57 發表 查看引用來源
同居咗一年,又覺冇乜特别唔好。到最後因佢太主觀同硬頸而分開。
如果師兄都係大男人,咁就鬧交多過食飯
太爽朗嘅女仔都有些少麻甩佬特質

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-2 00:00 發表 查看引用來源

如果師兄都係大男人,咁就鬧交多過食飯
太爽朗嘅女仔都有些少麻甩佬特質
咁又右嘈過。只不過最後叫我一齊搬上廣洲住,我唔肯而分手。

宵夜打風開始幾浪漫。

引用:
原帖由 koalaau 於 2020-8-2 00:45 發表 查看引用來源
宵夜打風開始幾浪漫。
都係。寫多三兩次難忘嘅,我就停。

同居咗有三個月,佢喺香港每晚兩次例行公事。以下呢2晚,我同佢連兩晚五,六次。第三朝真係脚軟。

好記得係中秋前一兩日,我放四日大假,本來約佢去澳門,但佢公司趕貨取消。中午佢話低調同佢上肇慶廠,同佢去廠行咗個圈,W叫我返酒店先,佢公司已book,更叫我喺附近食麥記先返上去。佢要成8点先返到,個時已五点多。坐的士返去個間賓館,都成二十分鍾。自己上到房訓咗陣。比出面嘈醒,間房向街,車聲都嘈。佢成十点先返嚟。
W: 老公一齊冲凉好嗎?
我:你冲先。今晚我估我哋唔駛訓得好。
W冲完出来:点解今次比向街房?真係嘈。今晚乖乖哋訓陣先,聽日下晝带客睇貨。
十一点訓,嘭一声,嘈醒,下面落貨。
W嗲声:老公呀,今晚唔駛訓喇。
佢轉咗陣。張床吱吱声。
W: 老公,我想曳曳。

回覆 36# 不毛之地 的帖子

男人都係要穩陣行先。唔想累人累己呀。十年後,街上有人叫你爸爸,點算?

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 23:57 發表 查看引用來源
相見好同住難,性格咁差就已經行唔落去啦,除非你林善到咩都聽佢就得

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-2 11:05 發表 查看引用來源
都係。寫多三兩次難忘嘅,我就停。

我坐係床到,佢坐上我大脾,雙手不停揸波。手指不斷撩佢乳暈,佢亦第一次chok我條周。我成大脾已濕哂。
W:我個胸日日比你咁玩,就嚟變形。老公你好硬。
佢自己坐上來,一入佢已啊一声叫出嚟,佢叫我訓低
W:咁耐我都未試過我喺上面。
佢已好投入,一下一下輕輕咁騎,而對波就不停咁浪下浪下,真係一流嘅視覺享受。佢算淺啡乳頭。我隻手梗係唔停再搓。佢騎咗幾分鍾已話攰,轉狗仔,入咗陣,叫我男上女下。佢下面實在太濕,如插得太快,一定會跣出来。我一路插一路咀。佢雙手抓到我背都紅哂,喺佢不斷伸脷之下中出第一劑。

出trip 搞野,最方便又開心。

引用:
原帖由 g_hill 於 2020-8-4 22:28 發表 查看引用來源
出trip 搞野,最方便又開心。
第一劑兩個都好攰,小睡。又比行雷嘈醒。
佢笑咗笑,又咀起来。
W:老公今次唔好入咁耐,我頭先high咗兩次喇。
我: 攰喇,不如訓喇。
W:吔,你锡到我著哂,你先話訓,唔得呀,我要傾計。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆