上一頁下一頁
發新話題

打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

收藏  |  訂閱
56  34.6k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 11:19 發表 查看引用來源
我一打風就會回想返5年前一晚上。先講佢,佢叫WINNIE, ,34。都約5尺8高,大件。唔吧,但好横。冬菇頭鬆型,上圍有35至36C。一手吸唔哂。未上之前只大圍人食過三四次宵夜。佢系我一個同事老婆嘅同事。個時我未婚,W又單身,呢個同 ...
唔睇眼暫時覺得幾靚女
波大而淋應該玩得多, 我試38D, 出街同上床玩真係一流,但無著衫唔好有任何幻想

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:14 發表 查看引用來源
師兄,thank you.但後来,佢都大小姐脾氣。
公主病真係死症
唔係講笑

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 22:57 發表 查看引用來源

我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性 ...
好多on9仔成日話唔會穿
我同你一樣
知道磨穿後驚到即刻軟
唔單止怕有左,更怕係害到個女仔
所以瘋狂抽插都成日要keep 住拔出黎再 check....

回覆 53# iyarashiinoyaro 的帖子

呢個有難度喎。通常射左先睇有冇漏。

期待師兄搵舊電話😍

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-10 23:43 發表 查看引用來源
呢個有難度喎。通常射左先睇有冇漏。
一穿已感到完全唔同feel
會磨得勁好多敏感好多

咁如果唔覺意射左就同女仔一齊去睇醫生食事後丸
我係好憎,始終傷到女仔身體,但無法穿套一定要處理,大家都唔想意外懷孕

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-2 00:12 發表 查看引用來源
咁又右嘈過。只不過最後叫我一齊搬上廣洲住,我唔肯而分手。
好浪漫。
咩原因搬上廣州住? 因為廠係個頭,方便做野?
如果係咁, 男方要放棄香港既家人同工作。
最後想知W當時有冇去廣州? 現時都係, 還是香港?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆