張家界插倉囡

收藏  |  訂閱
33  5.6k

67歲 係有心有力嘅年華

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-8-7 09:54 發表 查看引用來源

坐廁高檔野, 城中村果D都係踎廁. 不過佢地D廁所好鬼大間, 又冇浴缸, 起廁所一齊用花洒沖完身加水中蕭, 再插
話時話, 後期都好少女肯水中蕭
後期只幫洗三点,由環保改上套吹,屌完各有各洗服務減價錢停留唔過150

引用:
原帖由 elo38 於 2020-8-8 23:24 發表 查看引用來源
67歲 係有心有力嘅年華
有心有冇力就各人身体,我的同期一半收工,一有糖尿,前列就係咁先

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-8-7 09:54 發表 查看引用來源

坐廁高檔野, 城中村果D都係踎廁. 不過佢地D廁所好鬼大間, 又冇浴缸, 起廁所一齊用花洒沖完身加水中蕭, 再插
話時話, 後期都好少女肯水中蕭
好多內地己裝此等浴缸安裝簡单,又平又豪

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-8 20:13 發表 查看引用來源
糸丫,好多幼齒一線鮑,大把檔口,黃貝水貝湖貝水庫之類都有。。。。9幾年時光。。。。。
當年屌過d村妹, 佢地d仔女, 今日都近20碎了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-9 20:38 發表 查看引用來源
當年屌過d村妹, 佢地d仔女, 今日都近20碎了.
20幾年前一班人上淡水玩,我朋友包条囡后来嫁咗落香港,今年佢個女竟然競選港姐,叫我地綱上投佢個女一票,今日見到已入十大,往事如烟,竟有如此巧合的事。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-10 13:21 發表 查看引用來源

20幾年前一班人上淡水玩,我朋友包条囡后来嫁咗落香港,今年佢個女竟然競選港姐,叫我地綱上投佢個女一票,今日見到已入十大,往事如烟,竟有如此巧合的事。 ...
“當年疴尿射过界,
今日疴尿滴湿鞋”

無負青春而矣!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-8-10 15:00 發表 查看引用來源

“當年疴尿射过界,
今日疴尿滴湿鞋”

無負青春而矣!!
總之, 經歷過當年"冬管"的人肉市場, 不枉此生!

回覆 26# reddoor 的帖子

糸丫,絕對有機會,廿幾三十年前全部無24小時通關,D仔玩到走唔走都左諗右諗,最後都糸留多晚哈哈哈哈
不過以前中出即飛友爽D慨,大部份女都難過香港刮仔哈哈哈哈

回覆 25# hkg369 的帖子

糸丫,当年花靓14 15歲上去玩唔識死,大家都貪玩無計。。。。

前往最後回覆