上一頁下一頁
發新話題

偷腥人妻

收藏  |  訂閱
89  21.3k

偷腥人妻

好久冇出貼,呢個貼係响應件人妻老公,叫我公開分享,佢好似好响往比人知佢件c9比人屌🤣
廢話少講,人妻好似飢餓左好耐嘅鬣狗,見到件磨姑頭物體已經忍唔住佢嘅狂野,我就好似獵物咁任由佢吞噬,到我反攻佢上下二路,揸到佢對巨燈變晒形,手指好似摩打手咁急速插佢個水濂洞,淫婦果然係淫婦,個淫樣都浮哂出來,叫我唔洗搞咁多,只想我大力屌入去佢個淫閪,我不敢怠慢,二話不說就插入,連膠笠都未上就屌,邊屌邊淫叫呻吟,我話你件佬果然冇老点兄弟,話你就是夠淫的母狗一條,佢嘅回應都既快又直接,明知就唔好問,你即管大力屌我呢隻母狗
還叫我邊屌邊打佢屎忽,又要我摔佢粒大豆,粒陰核果然彭漲得勁凸,到佢要擒我來個反身女上,比佢係咁un,到我想射。。。佢都仲係咁un,根本唔比我回氣,結果都係射哂入去,我冇諗過中出佢架!

我唔想做便宜老豆,不過最后知道佢有食葯,咁都放心好多🤭

有無相先support支持

引用:
原帖由 nokia2006 於 2020-8-3 15:44 發表 查看引用來源
有無相先support支持
有相都要人地同意先貼得

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-3 15:47 發表 查看引用來源
有相都要人地同意先貼得
人妻有玩鄉土🤭

回覆 4# 入油強 的帖子

人妻好食啊。經驗好唔需要教。

師兄師兄你識佢老公。

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-3 15:42 發表 查看引用來源
好久冇出貼,呢個貼係响應件人妻老公,叫我公開分享,佢好似好响往比人知佢件c9比人屌🤣
廢話少講,人妻好似飢餓左好耐嘅鬣狗,見到件磨姑頭物體已經忍唔住佢嘅狂野,我就好似獵物咁任由佢吞噬,到我反攻佢上下二路,揸到佢對巨燈變 ...
師兄的技巧高超,人妻才俾你中出……羨慕……

期待下文,同照片!!

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-3 19:06 發表 查看引用來源
師兄師兄你識佢老公。
早已認識

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-3 20:26 發表 查看引用來源

師兄的技巧高超,人妻才俾你中出……羨慕……
人妻可能餓得滯,我先可以乘機內射埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆