上一頁下一頁
發新話題

偷腥人妻

收藏  |  訂閱
89  21.3k

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-8-4 12:24 發表 查看引用來源

師兄到依家,扑左幾多次
其實都只係二次,每次都例要我三射

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 12:26 發表 查看引用來源
其實都只係二次,每次都例要我三射
喔,佢主動約你嗎?

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-8-4 12:32 發表 查看引用來源

喔,佢主動約你嗎?
係我主動撩佢,不過一撻即著

附件

回覆 33# 入油強 的帖子

師兄經驗豐富,佢身邊會唔會有一樣咁餓既姊妹要你幫手

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-8-4 12:52 發表 查看引用來源
師兄經驗豐富,佢身邊會唔會有一樣咁餓既姊妹要你幫手
點會咁著數,仲有姊妹比我食?🤭

回覆 35# 入油強 的帖子

研究下,可能有都唔奇

回覆 9# 入油強 的帖子

好似我老婆噉俾我老友屌咗我老友講返啲賽後報告畀我聽嗰種感覺真係好撚嗨嘅。同埋老友話睇住啲精液我食完之後喺我老婆個屄度慢慢流出嚟好撚過癮。

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-8-4 12:57 發表 查看引用來源
研究下,可能有都唔奇
師兄又咁清楚?

附件

回覆 37# tonywong3932 的帖子

正!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-4 12:57 發表 查看引用來源
好似我老婆噉俾我老友屌咗我老友講返啲賽後報告畀我聽嗰種感覺真係好撚嗨嘅。同埋老友話睇住啲精液我食完之後喺我老婆個屄度慢慢流出嚟好撚過癮。 ...
佢老公都有問我過程,可能好似你咁講,越聽越刺激,咁先令佢興奮😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆