上一頁下一頁
發新話題

偷腥人妻

收藏  |  訂閱
89  21.3k

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-4 13:19 發表 查看引用來源

有印象師兄和姐妹們有點熟悉……
師兄又話熟悉  你屌過?

附件

回覆 40# 入油強 的帖子

係啊對咗幾十年乜都知道曬啦但係又想知道佢同第二個男人玩嘅過程,好彩我老友又鍾意炫耀自己嘅本事講返曬個過程俾我聽噉又真係幾刺激架。

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-4 14:14 發表 查看引用來源
係啊對咗幾十年乜都知道曬啦但係又想知道佢同第二個男人玩嘅過程,好彩我老友又鍾意炫耀自己嘅本事講返曬個過程俾我聽噉又真係幾刺激架。
呢d經驗未必多人有

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 14:11 發表 查看引用來源
師兄又話熟悉  你屌過?
我係話#47個位師兄熟悉,不是我!

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-4 14:14 發表 查看引用來源
對住一件就算10年都已經乜feel都冇,好似人夫話事解,大家都係尋刺激,又唔係講感情,屌完洗干淨又唔會冇左忽肉,人嘅慾念熄左就冇哂電,有機會撻得返著就盡人事撻返著,我都係受人所托日行一善,点知阿嫂仲有幾分姿色加女人味,屌完都回味無窮,不過就要話返個過程比人夫聽,人夫話聽完已經硬都嘭嘭聲,但我就唔知佢有冇重振夫剛,炮制返阿嫂食餐勁😅

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-4 14:28 發表 查看引用來源

我係話#47個位師兄熟悉,不是我!
會錯意添

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 14:31 發表 查看引用來源
對住一件就算10年都已經乜feel都冇,好似人夫話事解,大家都係尋刺激,又唔係講感情,屌完洗干淨又唔會冇左忽肉,人嘅慾念熄左就冇哂電,有機會撻得返著就盡人事撻返著,我都係受人所托日行一善,点知阿嫂仲有幾分姿色加女人味,屌完都 ...
而且人妻仲係一件收陰肌,碌嘢感覺比佢收緊左咁又放鬆,又收緊又放鬆,超爽😋

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 14:35 發表 查看引用來源
而且人妻仲係一件收陰肌,碌嘢感覺比佢收緊左咁又放鬆,又收緊又放鬆,超爽😋
仲有邊屌邊打茄輪,呢d享受比錢都未必有😋

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 14:35 發表 查看引用來源
收陰肌可遇不可求

附件

師兄, 個女主角係唔係之前你出文在澳門屌過果個??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆