上一頁下一頁
發新話題

偷腥人妻

收藏  |  訂閱
89  21.2k

回覆 1# 入油強 的帖子

師兄人妻有冇生過小朋友?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-8-9 12:37 發表 查看引用來源
相信有,但總不會多吧?
留待你自己去發掘/發現…………

回覆 82# Water_man 的帖子

我老婆都係,喺岀面成日開餐,返嚟再同我匯報點比人砌,其實真係聽到好high

引用:
原帖由 infantry 於 2020-8-9 16:16 發表 查看引用來源
我老婆都係,喺岀面成日開餐,返嚟再同我匯報點比人砌,其實真係聽到好high
即是你默許左?定阿嫂先斬後奏?

回覆 84# Water_man 的帖子

開頭係佢撩我玩mmf先嘅,不過最後揾唔啱,就不了了之,過一排佢無端端同我講話同個friend爆房,咁就開始左婚後佢嘅淫娃生涯啦

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-4 14:35 發表 查看引用來源
而且人妻仲係一件收陰肌,碌嘢感覺比佢收緊左咁又放鬆,又收緊又放鬆,超爽😋
我以前都有一個係咁
由純情on9妹調教到咁超級下賤蕩婦,舐腳舐屎眼吞精不在話下,專登屌到可以用兩條假狗加我個條,三碌一齊抽插
之後買陰道啞鈴去練返下面肌肉

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-8-9 19:53 發表 查看引用來源

我以前都有一個係咁
由純情on9妹調教到咁超級下賤蕩婦,舐腳舐屎眼吞精不在話下,專登屌到可以用兩條假狗加我個條,三碌一齊抽插
之後買陰道啞鈴去練返下面肌肉 ...
咁有恆心綀修陰肌?厲害!
跟她冇聯絡呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-9 20:03 發表 查看引用來源

咁有恆心綀修陰肌?厲害!
跟她冇聯絡呢?
唔使恒心
陰道啞鈴帶重量,站直陰道自然會收縮
但會好攰, 不過唔能夠長期用, 會有尿道炎,
都係佢講返我知當然為左玩試過塞一堆入去再屌,不過只有玩味,肉體上其實好辛苦

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-8-9 21:04 發表 查看引用來源

唔使恒心
陰道啞鈴帶重量,站直陰道自然會收縮
但會好攰, 不過唔能夠長期用, 會有尿道炎,
都係佢講返我知當然為左玩試過塞一堆入去再屌,不過只有玩味,肉體上其實好辛苦 ...
自己辛苦令對手Happy,何苦呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-9 21:32 發表 查看引用來源

自己辛苦令對手Happy,何苦呢?
有種人是中意那種辛苦甚至痛,咁先有快感
當然,我已就住佢,佢以前仲癲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆