同人妻7前的第一次經歷p.1加埋自己老婆既第一次

收藏  |  訂閱
18  11.3k

同人妻7前的第一次經歷p.1加埋自己老婆既第一次

同人妻 7年前第一次既經歷
發覺好多已經結婚既師兄師姐都係有情人/sp,當然我都唔例外
細個已經係姐姐控既我老婆已經係大我4年既,今次呢個人妻仲要比佢大多半年,同呢個人妻係工作上認識,一直都whatsapp係公事上,直至有一次佢問我有無男仔可介紹比佢公司一位女同事而打開左話題。而係閒談中又話比我知佢老公係大陸做野,只有星期六日先係香港,平時佢就會係外家訓,咁就正啦,平時老公唔係度我可以偷偷地去陪下佢,當然要溝到佢先得啦。
一路傾到某一次,佢話有個唔太熟既朋友成日借頭借路話要去佢度陪佢訓,咁人妻對佢無咩好感所以好反感,而我當時都同佢傾左成個幾月,當中都有傾過大家之前既情史,知佢做過小三,又試過貪玩一拖三,所以都試下同佢講你唔鍾意佢陪你訓,咁我做你情人陪你得唔得先,好在佢話你呀,考慮下啦,媽呀,得左,成功過到第一關。
之後約左朋友食晚飯,就問下人妻今晚食完飯去你度訓得唔得?(因為係佢屋企附近)人妻答OK無問題,成晚餐飯都無咩點食,飲左少少啤酒就去佢屋企啦,人妻就落左樓下接我,人妻著住件風褸加短裙黑c,一入到屋就關門攬住佢黎車,因為有次做野趁住無人都抽左佢幾下水,已經知道佢唔會反抗,車左陣就拖左佢入房直接攬住佢上床錫,上到床都唔打算開燈,話哂第一次都有D怕羞,只係開少少窗簾同房門就算,由條頸開始錫起,人妻有噴香水,都比佢挑起左少少性慾,慢慢除左佢件風褸拉起佢件T,人妻帶個黑色BRA,雙手揸佢個波,唔算太大,拉開個BRA之後就錫佢LINLIN,人妻好敏感好易高潮,一邊揸佢波波,一邊奶佢LINLIN已經叫到拆天,我心諗都未錫妹妹就咁,一陣點算,一手摸落去妹妹度已經濕哂,原來表面賢妻內裡淫妻,拉高短裙再除埋黑c同under,就爬落由盤骨開始,用條利奶下佢舊骨再細細力咬下佢,人妻都開始半投降求饒,再奶入去妹妹度,奶住粒豆豆不斷打圈,又用力奶下佢再咬下,人妻大脾已經用力夾住我個頭求饒,奶左一陣都未黎,就即刻自己除衫同褲,細佬已經硬到乜咁,無帶套都唔理啦,放係洞口對準就一野插入去,人妻啊左一聲就用手頂住我唔比我入哂,原來人妻都幾窄下,加上老公成日唔係度都唔係成日搞,咁我都就一就佢慢慢入到底,扶住佢條腰插左佢大約十零分鐘見到人妻越叫越急速,塊面同心口都開始紅紅地原來人妻已經黎左高潮,插多陣就拎出黎射左係佢個波度,好快就完成左第一次食人妻既經歷了。
以上係同人妻第一次既過程,打果時都有問返佢大約過程,依家人妻由唔識含到依家又騎又含仲識奶埋袋底,又會係日本買校服同我玩既淫妻,有機會再出文分享各師兄師姐。

之前出呢個post果時係同人妻4年前既第一次,依家要改做7年前啦,原來已經同呢個人妻keep左7年咁耐啦,最近因為疫情關係,人妻老公返左國內工作不能返香港,大家唔好諗住我會成日食到佢呀,哈哈,我都要返屋企交功課架,因為屋企果件同佢差唔多年紀,都係4字頭,好鬼大食架,上次就講左人妻,不如今次講返自己老婆啦。

老婆大我4年,細人妻半年,係以前公司同事(無錯,係度食係度屙)初初都係傾下whatsapp咁啦,因為有次一個活動交換左電話,慢慢傾多左計之後就約左不如跟團返大陸兩日一夜啦,因為果時睇無線膠劇見到有個地方好靚,就約佢一齊去,點知又成功左喎,鄉下仔少去旅行既我就即刻準備好旅行既野,點知原來跟團去咩都唔洗準備咁濟,哈哈。
成晚都興奮到訓唔著之下,終於到左出發日啦,老婆當日著吊帶背心連身裙,佢都有170cm高,所以連身裙好好睇,在旅遊巴我地都坐得好埋,係差在未有拖手動作啫,其他團友應該都以為我地係情侶,然後係4個鐘頭既車程上面,佢就挨住左我訓覺了,之後我都唔執輸,隻手當然放返係佢白滑既大脾上面啦,旅程中行景點食飯唔講啦,不過我地全程有拖手,同返旅遊巴上有錫過佢,佢都無抗拒既。
食完晚飯返酒店,一入到去放低背囊發現最正既一樣野,個衰婆竟然係book左大床房,因為係佢book團,我只係負責比錢,哈哈,咁就唔理啦,為左等呢個旅程,忍左成個禮拜無打過飛機,雖然唔知有無得食,但點都會準備下既,一放低好野就公主抱左佢上床,等左成日都係等呢一刻,唔好再浪費時間啦,上到床即刻車一車先,呢個吻足足有成5分鐘,大家口水換到都無得再換,雙手係佢身上係咁探索,先拉低兩邊吊帶仔睇下個bra先,聞一聞個bra上面果陣女人味再一手就除左個白色bra,對33C竹荀波呈現在眼前,一手揸一個而條脷就奶右邊lin頭,奶完再吸吮埋左邊,慢慢係粒lin打圈再啜,當時老婆開始扭動個身發出低聲呻吟聲同喘氣聲,我就唔比機會佢休息,伸手落去拉高佢條短裙仔,隔住底底摸佢妹妹,一捽落去粒豆豆度,佢嗌得好大聲,應該有一排無搞過野,再除埋佢底底我都硬哂,想伸手去攞套帶時,老婆兩隻腳交差咁拉左我埋身,咁既暗示我收到哂啦,即時捉實佢條腰,細佬就對準老婆個妹妹,果刻濕到我一下就直入到盡,老婆~啊~好大聲咁叫左出黎,然後我都係唔會比機會佢休息,男上攬實佢就開始抽插,一邊抽插住佢一邊錫佢條頸,老婆雙手都攬返住我,插左陣我就墊個枕頭係佢patpat,再捉住佢條腰繼續扑佢,扑多一陣我都頂唔順,諗住抆出黎射點知老婆又交差腳頂住我,我又收到哂就全部射哂入去妹妹入面,果下我地都一齊黎左,妹妹係咁收縮夾下夾下我細佬,我都攬住佢抖返陣,抖順條氣先去沖涼,一起身見到佢妹妹好多精流返出黎,流到落大脾,因為我都忍左好耐,哈哈

7年應該有好多經歷 👍

引用:
原帖由 YLHK 於 2020-8-4 13:54 發表 查看引用來源
同人妻 7年前第一次既經歷
發覺好多已經結婚既師兄師姐都係有情人/sp,當然我都唔例外
細個已經係姐姐控既我老婆已經係大我4年既,今次呢個人妻仲要比佢大多半年,同呢個人妻係工作上認識,一直都whatsapp係公事上,直至有一次 ...
師兄太太3圍幾多?

回覆 2# 小王子 的帖子

哈哈,咩經歷都有啦,可以長keep到咁耐算難得

回覆 3# ronja 的帖子

上月度34C,26,36,生左2個😁😁

回覆 1# YLHK 的帖子

Keep到 七年, 不得了

回覆 6# lazyday0616 的帖子

係呀,真係好難得,又要夾到時間,大家又唔會阻大家既生活

引用:
原帖由 YLHK 於 2020-8-4 19:40 發表 查看引用來源
上月度34C,26,36,生左2個😁😁

如果生兩個都係開刀的話, 仍然會好窄

回覆 8# 1frankz 的帖子

人妻就窄d,因為佢開刀生,加上佢老公又唔係成日返黎,好少扑野既老婆就1個開刀,都算正常起碼無闊到

仲以為你可時時上去佢到添

前往最後回覆