上一頁下一頁
發新話題

玩3P,兩皇一后定係兩后一皇

收藏  |  訂閱
84  18.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 13:49 發表 查看引用來源
點解咁講呢???我無咩技巧.身型又唔係正同瘦....係個西窄啲啫😆😆😆
做女人, 要主動幫條佬乃袋含能, 擘大閪窿等屌. 條佬先至會經常掛住你個閪.

回覆 1# 平衡生活 的帖子

兩皇一后
條女俾2個男同時屌

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-15 08:28 發表 查看引用來源
妳想兩個男人一齊虐妳?

想o架 但一定要夠狠

狠好玩,但要做到虐而不傷!
我會揑住妳兩邊lin頭,令妳感受痛同羞恥感。言語也很重要,要用啲侮辱性說話,令妳身與心都受到刺激。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 06:57 發表 查看引用來源

想o架 但一定要夠狠

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 08:42 發表 查看引用來源
狠好玩,但要做到虐而不傷!
我會揑住妳兩邊lin頭,令妳感受痛同羞恥感。言語也很重要,要用啲侮辱性說話,令妳身與心都受到刺激。

少少傷其實都可以接受o既... 但唔可以係尖銳o既物質刺穿果種
籐條o既鞭痕偶爾三幾下都會有dd 滲血, 只要唔係ba ba聲流血不止 + 善後工夫做好, 其實都唔係好介意

咁妳接受程度都ok,玩狗仔式插入後,由女方郁,要用鞭打吓妳屎忽,等妳加快前後推進。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 09:00 發表 查看引用來源

少少傷其實都可以接受o既... 但唔可以係尖銳o既物質刺穿果種
籐條o既鞭痕偶爾三幾下都會有dd 滲血, 只要唔係ba ba聲流血不止 + 善後工夫做好, 其實都唔係好介意 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 12:01 發表 查看引用來源
咁妳接受程度都ok,玩狗仔式插入後,由女方郁,要用鞭打吓妳屎忽,等妳加快前後推進。

都有試過, 久唔久當玩遊戲係可以o既
但官感刺激炒埋一碟... 我都係中意專心捱完打之後先插

先苦後甜,一貫sm玩法
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 12:46 發表 查看引用來源

都有試過, 久唔久當玩遊戲係可以o既
但官感刺激炒埋一碟... 我都係中意專心捱完打之後先插

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 15:18 發表 查看引用來源
先苦後甜,一貫sm玩法

超人兄, 你同貴妃幾好傾喎, 有發展空間.

唔關事,貴妃一向都同個個都好吹架啦!
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-4 17:12 發表 查看引用來源
超人兄, 你同貴妃幾好傾喎, 有發展空間.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆