上一頁下一頁
發新話題

玩3P,兩皇一后定係兩后一皇

收藏  |  訂閱
84  18.0k

貴妃鍾意邊種
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 09:00 發表 查看引用來源

少少傷其實都可以接受o既... 但唔可以係尖銳o既物質刺穿果種
籐條o既鞭痕偶爾三幾下都會有dd 滲血, 只要唔係ba ba聲流血不止 + 善後工夫做好, 其實都唔係好介意 ...

附件

have you tried before?
引用:
原帖由 jodas2007 於 2020-9-3 23:06 發表 查看引用來源
兩皇一后
條女俾2個男同時屌

回覆 51# 幪面超人 的帖子

狗仔式我都好鍾意手掌打老婆個籮柚,但係佢唔太鍾意, 佢話痛多個興奮。

證明受虐對佢黎講係唔喜愛
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:30 發表 查看引用來源
狗仔式我都好鍾意手掌打老婆個籮柚,但係佢唔太鍾意, 佢話痛多個興奮。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-5 07:12 發表 查看引用來源
貴妃鍾意邊種

第一一定係籐條啦
硬馬鞭無試過但睇圖好似都ok, 我中意痛感夠集中
散鞭最on9...

籐條應該係痛嘅前三位,貴妃睇黎真係幾受得力。
男人打落女人白滑嘅屁股,見到屁股出現條紅痕,真係會幾興奮。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 06:56 發表 查看引用來源

第一一定係籐條啦
硬馬鞭無試過但睇圖好似都ok, 我中意痛感夠集中
散鞭最on9...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 08:00 發表 查看引用來源
籐條應該係痛嘅前三位,貴妃睇黎真係幾受得力。
男人打落女人白滑嘅屁股,見到屁股出現條紅痕,真係會幾興奮。

過得去啦
我係覺得一個粗獷健碩o既男人, 手執一枝好幼o既籐條,
好嚴厲咁責罰一個柔弱o既女人, 而個女人好服從佢咩都逆來順受o既畫面好靚

健碩男人是我,整張圖俾貴妃幻想下先
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 10:13 發表 查看引用來源

過得去啦
我係覺得一個粗獷健碩o既男人, 手執一枝好幼o既籐條,
好嚴厲咁責罰一個柔弱o既女人, 而個女人好服從佢咩都逆來順受o既畫面好靚

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:30 發表 查看引用來源
玩狗仔, 野野屌爆個閪, 聽到不斷"啪啪啪", 真系好興奮

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 12:32 發表 查看引用來源
健碩男人是我,整張圖俾貴妃幻想下先

正喎, 再幼少少就perfect 啦
最好趴o係度幫一個男人含, 拮高個pat俾後面另一個打
撞著個持久男好考定力同忍耐力不過我like
主人間唔中都有同我鍛鍊, 當然只係單對單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆