上一頁下一頁
發新話題

玩3P,兩皇一后定係兩后一皇

收藏  |  訂閱
84  18.0k

妳真識玩,一路品簫高唱鳳求凰,吸啜精華。另一邊享受藤條帶來的陣痛。

不過我覺得被含嘅男人,應該一手搓妳個波,另一手捽妳豆豆,加強個種痛與愛嘅感覺。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 13:18 發表 查看引用來源

正喎, 再幼少少就perfect 啦
最好趴o係度幫一個男人含, 拮高個pat俾後面另一個打
撞著個持久男好考定力同忍耐力不過我like
主人間唔中都有同我鍛鍊, 當然只係單對單 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 13:59 發表 查看引用來源
妳真識玩,一路品簫高唱鳳求凰,吸啜精華。另一邊享受藤條帶來的陣痛。

不過我覺得被含嘅男人,應該一手搓妳個波,另一手捽妳豆豆,加強個種痛與愛嘅感覺。

...
我會玩69. 囡囡幫我含能乃袋, 我就揸波乃閪窿 & 頂豆豆, 直到水長流!

呢啲機本嘢,一定咁玩架啦!
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-8 12:55 發表 查看引用來源
我會玩69. 囡囡幫我含能乃袋, 我就揸波乃閪窿 & 頂豆豆, 直到水長流!

我曾經喺一次同親戚去旅行時,有機會屌咗我表嫂同佢個Twins嘅家姐,果吓感覺到宜家都咁難忘。每次諗起下面都硬硬地呀

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2020-9-9 11:53 發表 查看引用來源
我曾經喺一次同親戚去旅行時,有機會屌咗我表嫂同佢個Twins嘅家姐,果吓感覺到宜家都咁難忘。每次諗起下面都硬硬地呀
齋聽你講, 加埋幻想, 已經硬啦.

回覆 64# yanfu9394 的帖子

C兄,好似幾精彩,分享下情節睇下!

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2020-9-9 11:53 發表 查看引用來源
嘩正喎,一皇兩后?定係一對一分兩次大戰?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-10 08:02 發表 查看引用來源

嘩正喎,一皇兩后?定係一對一分兩次大戰?
幻想: 首先同姊姊開波, 妹妹暗中偷睇. 點知比你發現, 罰妹妹除褲打屁股. 最後兩姊妹揸實你碌鳩&春袋吾放手.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-10 12:38 發表 查看引用來源
幻想: 首先同姊姊開波, 妹妹暗中偷睇. 點知比你發現, 罰妹妹除褲打屁股. 最後兩姊妹揸實你碌鳩&春袋吾放手.
哈,哈,哈,真係好幻想力。

回覆 64# yanfu9394 的帖子

師兄要分享下,咁爽........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆