同老婆去飲佢朋友餐喜酒之後...

收藏  |  訂閱
34  24.4k

咁大鑊落藥、撹乜嘢呀?

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-8-6 23:43 發表 查看引用來源
咁大鑊落藥、撹乜嘢呀?
應該都係喎,其實佢哋成班人大部份個樣都幾順眼,飲宴嗰陣聽佢哋講,佢哋都係做文職,有啲仲有學位。唔知呢度啲師兄有冇類似的經歷?

回覆 7# jkeung 的帖子

咁有無發現大家玩過吓咁

回覆 23# 中涼寒 的帖子

唔好意思,不明白你的意思

引用:
原帖由 中涼寒 於 2020-8-7 23:29 發表 查看引用來源
咁有無發現大家玩過吓咁
唔好意思,不明白你的意思

引用:
原帖由 中涼寒 於 2020-8-7 23:29 發表 查看引用來源
咁有無發現大家玩過吓咁
c兄
好想睇你update篇文 寫得好好
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24902932&extra=&authorid=3211192&page=4

咁你老婆點阿

我當時坐喺度,想郁,但係啲手腳唔係咁聽話,想起身,郁到少少但係起唔到身。我個座位可以離遠望到舞池,睇到佢其中一個朋友同佢老公攬住打互車,好陶醉咁。另外有兩個女仔,面對面跳舞,頭fing fing咁樣,呢兩個女仔,每人嘅背脊後面都有一個男人喺佢後邊跳舞。左邊嗰個女仔後邊嗰個男仔就好似搵支野隊下隊下咁,都算頻密,個男仔攬住佢上半身。右手邊嗰個女仔後邊個男仔一隻手輕輕搭住女仔膊頭,另一隻手就搭着佢條腰,响後邊縷下縷下咁樣..

引用:
原帖由 jkeung 於 2020-8-6 22:40 發表 查看引用來源

佢唔想出鏡,佢係五呎二吋左右,重95磅,偏瘦,我覺得偏矮,不過着咗兩吋半高踭鞋就算ok,外表算幾斯文,同熟嘅朋友先至多嘢講。不過呢啲都唔係太重要 ...
女人咁著好正
好有女人味
95 磅 細細粒 我都想扑下呢類型 可以抱住插住周圍走

引用:
原帖由 savisavi 於 2020-8-9 02:25 發表 查看引用來源

女人咁著好正
好有女人味
95 磅 細細粒 我都想扑下呢類型 可以抱住插住周圍走
我都試過咁樣玩,都幾有力量感。我最鍾意都係佢幾斯文嘅外型同埋含蓄得黎又帶點性感嘅感覺

前往最後回覆