同老婆去飲佢朋友餐喜酒之後...

收藏  |  訂閱
13  24.4k

同老婆去飲佢朋友餐喜酒之後...

之前封咗貼,現在再試下
兩年前左右,同老婆飲佢朋友餐結婚酒。成枱人都飲酒,有講有笑。新郎哥兄弟阿榮,就問我哋有無興趣去disco玩。可能老婆飲大兩杯就話要去見識下,我哋平時都好少去啲唔熟既地方,去到間場都就快12點,老婆一直周圍望
,就問點解啲跳舞既女仔,多數都露膊短褲短裙,不過又不怕凍,個身個頭又係咁郁
。我都唔知點答佢,我就話你咪一樣,頭先響酒樓你啲朋友既老公佢哋都好熱情咁同你吹水
,對眼就望住你個兩個砵仔糕
。老婆果晚都着得算係幾好睇
,白色短袖恤衫
,黑色低腰裙

我印象之中佢嗰晚算係着得最好睇嘅一次,仲有對兩寸半嘅有爭鞋,感覺比靚平時幾多。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2020-8-6 08:55 發表 查看引用來源
咁之後呢,定純討論?
遲啲都有啲嘢想問吓大家

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2020-8-6 15:09 發表 查看引用來源
垃'L 圾… 作過啦,純文字討論!
唔信都冇問題,但係希望大家以禮相待,互相尊重。

Sorry! Send 錯

引用:
原帖由 lolokkiman 於 2020-8-6 17:55 發表 查看引用來源
我信架,期待樓主更新。
感謝!Thanks!

而佢幾個朋友就着得都唔差,多數都小低胸T恤,低腰褲或裙。老婆就話:你夠望住人哋既老婆囉。跟住佢就飲咗兩杯再俾佢啲朋友拉左出去舞池跳舞,而我就俾阿榮猛叫我飲酒,原來之前佢哋已經將一啲好似係k嘅嘢倒左落啲酒度,仲話人人有份,佢跟住大笑然後自得其樂,過左一陣突然覺得個頭幾暈同埋幾high,我就快快搵位坐,跟住就全身有點麻痹,同埋有啲凍嘅感覺。當我有返知覺時已經2點幾...

引用:
原帖由 savisavi 於 2020-8-6 20:35 發表 查看引用來源
有冇果晚個 look ?
佢唔想出鏡,佢係五呎二吋左右,重95磅,偏瘦,我覺得偏矮,不過着咗兩吋半高踭鞋就算ok,外表算幾斯文,同熟嘅朋友先至多嘢講。不過呢啲都唔係太重要

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-8-6 23:43 發表 查看引用來源
咁大鑊落藥、撹乜嘢呀?
應該都係喎,其實佢哋成班人大部份個樣都幾順眼,飲宴嗰陣聽佢哋講,佢哋都係做文職,有啲仲有學位。唔知呢度啲師兄有冇類似的經歷?

回覆 23# 中涼寒 的帖子

唔好意思,不明白你的意思

前往最後回覆