想同女友試下日本既車電痴漢

收藏  |  訂閱
9  4.1k

想同女友試下日本既車電痴漢

有次同女友睇AV. .. 睇日本既車電痴漢,幾個男人逼埋一條女上下其手,見佢睇到都幾興奮,之後有問過佢... 如咁既情況會唔會好濕,佢話要試過先知,話其實咁比幾個男人咁既情況搞,個感覺應該會幾濕同幾羞辱,有ching有咩經歷可分享下嗎🤣如遲下安全返真係想帶佢去日本試下

引用:
原帖由 man302000 於 2020-8-6 11:12 發表 查看引用來源
有次同女友睇AV. .. 睇日本既車電痴漢,幾個男人逼埋一條女上下其手,見佢睇到都幾興奮,之後有問過佢... 如咁既情況會唔會好濕,佢話要試過先知,話其實咁比幾個男人咁既情況搞,個感覺應該會幾濕同幾羞辱,有ching有咩經歷可分享 ...
香港試唔得咩?

我試過叫我SL下面真空加短裙出街,我哋係地鐵挨埋一邊果D打橫扶手位,我哋平排咁埃住,我手係佢後面裙底了佢,濕到不得了,加上佢係敏感大反應嘅體質,望住佢係咁扭同咬曬唇真係好刺激!

有排唔過得日本,而且唔一定安全,在香港搵間地鐵主題房爆一爆先啦~

引用:
原帖由 man302000 於 2020-8-6 11:12 發表 查看引用來源
有次同女友睇AV. .. 睇日本既車電痴漢,幾個男人逼埋一條女上下其手,見佢睇到都幾興奮,之後有問過佢... 如咁既情況會唔會好濕,佢話要試過先知,話其實咁比幾個男人咁既情況搞,個感覺應該會幾濕同幾羞辱,有ching有咩經歷可分享 ...
諗同實際發生往往兩回事
我係日本親手捉過痴漢
對方反摟我打架, 警察黎到最後個女既唔想比屋企人知所以決定唔告, 放走左, 條仆街仲要遠處奸笑
成件事地鐵職員又好、日本路人又好、女警又好,再憤怒都唔出聲,
唔好試, 日本唔係想像中咁好, 好多野只係表面

回覆 1# man302000 的帖子

系香港揾D又静又廦既殘廁,幾條仔一齊玩,勁正

引用:
原帖由 brandy888 於 2020-8-9 15:07 發表 查看引用來源
系香港揾D又静又廦既殘廁,幾條仔一齊玩,勁正
疫情太強咁樣好易出事
不過諗係興奮既
細個時真係有試過唔同程度同地方既野外活動
當時條女係咩都試,咩都肯做,對佢幾乎做乜都得,仲要樣唔差...不過已成過去

佢應該就係想條女比人痴漢🤭
引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-8-9 14:47 發表 查看引用來源

諗同實際發生往往兩回事
我係日本親手捉過痴漢
對方反摟我打架, 警察黎到最後個女既唔想比屋企人知所以決定唔告, 放走左, 條仆街仲要遠處奸笑
成件事地鐵職員又好、日本路人又好、女警又好,再憤怒都唔出聲,
唔好試 ...

拍戲一樣香港好難學你包起地铁就得。

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-8-9 14:47 發表 查看引用來源

諗同實際發生往往兩回事
我係日本親手捉過痴漢
唔好試 ...
俾我背後跟住條仆街扑濕佢

前往最後回覆