幾年前職場小白陪女上司返大陸傾生意

收藏  |  訂閱
3  16.3k

幾年前職場小白陪女上司返大陸傾生意

白淨,幾年前我仲係20歲,職場小白,白紙一張,做過下part time,全職第一份工~果時間有業務(同行應該聽過間公司名),係中港兩邊走。
女上司叫A(部門主管),果時34-5歲,34b瘦底都係一般上司咁,好難熟到,對我同其他人差不多。
有日A叫我入佢房,叫我用普通話同佢傾計同埋介紹下產品,過左無耐就話無論外表同普通話都係部門既最好,叫左我同佢上大陸睇下業務同生意。
3日2夜頭兩日正正常常做野,第2晚同d公司代表去食飯飲酒,A叫我唔洗飲咁多,嘴掂下杯就得。但佢就飲左成枝酒...到最後A都半清醒,但就腳步浮浮,我扶A返房。
起A房門口,A叫我起到佢身上搵下房卡,我搵卡果時就唔小心手臂掂到佢心口,佢就兩隻手僑實我手臂,我就繼續搵,搵到之後就抱佢去床到,我就打算返房打飛機算。
正當我打算離開
A: 你同我過返黎,幫我換埋睡衣先好走
我:下,你飲醉啦
A就自己除左衫得返黑色蕾絲內衣褲,勁誘人,小弟弟都變得好精神,佢就手指指向睡衣要我幫佢著
之後去到佢身邊佢摸左我細佬
A:原來我咁有魅力架咩
我:好有魅力架
A:但無人追我,對上都3年前散
我:咁呢3年你咪好寂寞
A捉住我細佬:依家有你咪唔寂寞
之後我同佢就濕吻
手揸佢既34B,都吸手波,手指起到打圈又錫佢linlin
A就好enjoy起到叫,捉住我個頭去佢波波到
A:好舒服,唔好比佢停
我另一隻手向妹妹進發,一掂到妹妹佢就叫得大聲左,一摸妹妹,妹妹就流左勁多水
我:點解咁多水既
A:快d比我
我就二話不說就起銀包拎個套出黎,戴左去
男上女下,細佬對住妹妹磨
A:唔準再磨,快d插入黎
我就一下頂到最深,佢就係咁尖叫
我停左起到:你唔係想我入黎架咩做咩叫到咁
A:太粗太硬啦,慢小小,好溂激
我:咁我可唔可以郁
A點頭,之後我不斷抽插佢,再轉女上男下,佢就做左騎馬師當我騎馬機咁,之後我起到加速um佢,兩個同時高潮左攬埋一齊
到細佬炆返出黎見到個套好多精,佢幫我除左就含我細佬,勁敏感,忍唔住叫左出黎
攬住一齊抖左陣
A:我咁老,點解你都肯上我
我:你咁有魅力,又有女人味,睇落咪最多26-7歲
A笑笑地訓我胸口:人仔細細咁識講野,又靚仔,一定溝死女啦
我:望下細佬唔細架
A望到我又扯:後生既真係唔同
我就捉佢頭示意叫佢幫我含
含到咁上下變返硬晒
我:無晒套點算好
A:過幾日應該黎m,射出面就比你插
我:頂係你想我插你炸
如事姐經過一輪大戰,最後射晒起佢個口到
第朝又黎多兩次
同佢keep左做SL,但佢兩年前就識左男朋友同結埋婚,睇黎只可以回味...

回覆 2# sioumn 的帖子

無啦,做左半年就走,但都keep左兩三年,要學既都學到,要玩既都玩晒

回覆 9# QQ_EE 的帖子

果時大家好固定,都係得一個,當然有試過啦

回覆 13# agnes0725 的帖子

當時我20,佢34-5

前往最後回覆