上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
622  88.7k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-9-1 18:37 發表 查看引用來源

樂少日日都想動 L
你真係了解我🤣

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-9-1 18:14 發表 查看引用來源
咁等你安排左,又岩時機,我先進行我計劃啦☺️
天時地利人和?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-9-1 19:23 發表 查看引用來源
你每天都很餓😂😂
呢樣你比任何人都清楚

因為就唔啱假期,所以距離上次見面已經有十二日喇,因為C Work From Home,所以可以偷雞出到黎,今次Book左北角一間都算新酒店既海景房(之前酒店樓下有好多櫻花),可以望到維港景既,間房都算大,因為C話想住呢間,又話個洗手間好靚,入面有浴缸可以望埋維港景,果日一早見到C就醒神哂,著左我鐘意既OL,黑色One piece同埋黑色尖頭平底鞋,超正!

我:「做乜今日Work From Home出黎都咁著既,你又唔洗返公司。」

C:「咁我今日都要返工架嘛,費事有啲咩野突發事要去做,又要返去換衫啦。」

我心諗邊有咁多突發事丫,衰妹擺明知道我鐘意,所以先咁著啦。咁同C先去食早餐,果日朝早熱到死,是但搵野食就算,食早餐既時候,C掛住講電話做公司野,都無理過我,我超快食完就等佢食埋就上房。

上到房好熱,我開大哂啲冷氣都唔覺得涼,我就除哂所有衫褲,C就攤左上床扒係度,我見到咁慾火出哂黎,更加熱,所以就擒左上床,責住C,然後係裙底摷佢。

我:「E...老婆,你黎完M喇?」因為我摸唔到有M巾。

C:「得返少少血水,今日唔準用口幫我奶,下次先。」

我:「老婆,點解我摸到你啲底底咁得意既。」

C:「唔知呢,今日咁著鐘唔鐘意,俾你拆禮物架。」

我聽到咁已經好興奮,揭高C條裙,扯開條底底就後入,一下入到盡,然後大大力屌。因為實在太耐無見C,第一Q後入同男上瘋狂咁屌,C亦都感覺到比平時硬同脹。

C:「老公,想唔想佔有我?」

我:「想架,佔有哂你既心之餘,我要連你既身體都屬於我!」

C:「咁我今次俾你射入黎,內射我。」

我:「老婆,真係架?你係咪講笑?」

我聽到咁已經更加High,乜都唔理係咁大力衝。

C:「老公,好舒服,唔好停,屌死我。」

我:「老婆,我想射喇,你夾到我好緊。」

C:「我都想黎喇,俾我...射哂俾我。」

我:「射係邊呀?」

C:「老公,射哂入去俾我,佔有我。」

最後大家攬住一齊到左,我就射哂入去之後,亦都幫C抹返乾淨。大家攬住傾下計,因為果日約左個師兄發放獎品,到差不多時間,我就Send Msg俾師兄,而C亦都埋頭苦幹咁幫我含,今次又用新野含我,一直唔含我,唔奶我龜頭,淨係奶袋同奶枝棒,最後先一啖含哂,舒服到我爆,而差不多時間,我亦都打俾師兄,大家都講明唔會出聲,只會聽到C俾我屌到係咁叫。

咁我亦捉左C去窗果邊,有張長梳化可以後入望住維港屌C,電話接通後,有2分鐘既時間獎品,頭一分鐘,我都好平常咁屌,而C亦都好正常咁淫叫,但我見電話既通話時間去到1分鐘既時候,我就突然加速加大屌C。

C:「做咩突然大力左快左既,好舒服呀....丫。」

因為我已經開始Power Fuck C,而C見到電話就係佢前面,有第二個男人聽到自己咁越叫越淫,啲羞恥感就出哂黎,開始越來越濕,開水喉。

C:「丫...好舒服好入呀,再大力啲,唔準停。」

我就加大力度,再加速咁屌C,啲啪啪聲已經好大聲,師兄亦都會聽到好清楚,而C亦都越夾越緊。

C:「丫....黎喇,黎喇,大力啲屌我,高潮喇。」

C已經黎左高潮係咁震,個人想向前縮,但我捉住C條腰,唔俾佢走,繼續後入屌C,咁我見夠兩分鐘就先收左師兄電話後,就抱起C返上床,就扒係度後入C,最後我捉住C條腰,頂入啲,内射左。

C:「我Feel到你射入黎果幾下,有啲好熱既野呀。」

我:「咁正唔正先,嘿。」

C:「你唔準諗之後會有得再射入黎,要黎M後等我批准,或者結左婚後先準呀。」

我:「知道喇,老婆。」

同C一齊既時間真係過得好快,攬住C訓教,因為C未完哂M,加上又俾我屌到咁大力咁入,個肚有啲唔舒服,所以都Miss左另一個師兄(非常抱歉,我會記得既,會補返俾呢位師兄!)咁等C訓醒,我地就叫左Room Service係房食,一路食一路睇低B兒童節目,食飽就休息多陣,見C訓著左,就手多多捽佢豆豆,但C真係Keep住長濕,訓左都可以有水,唔會乾,最後捽豆捽醒左C。

C:「做乜咁曳,手多多,捽醒我?」

我:「咁我停手唔捽喇。」

C:「唔準停呀,好舒服,老公捽舒服過我自己捽呀。」

然後我就拉左C去梳化果邊,因為果度有塊全身鏡,我就從後抱住C,佢M字腳咁對住塊鐘。

我:「老婆,你睇下塊鏡,見唔見到自己有幾淫。」

C:「我唔望呀,怕羞呀。」

我:「邊個俾你唔望,你唔望我就停手唔捽。」

C:「我都淨係淫俾老公一個睇之嘛。」

然後我就不斷用手捽C豆豆,C豆豆真係好敏感,不斷一次又一次咁高潮,間唔中就指插下C。

C:「老公今日好衰,都無乜俾前戲我,次次都咁快就插入黎。」

我:「而完咪捽返夠,俾前戲老婆,以後都唔會咁快插入去架喇。」

C:「老公插我丫,我好想要,妹妹好痕呀。」

之後第3Q都內射餵飽左C先,今日自己個人好攰,間房冷氣又唔夠,係咁出汗,所以今日3Q就完左,跟住之後又好易餘,造就左隔左3日就再有下次。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-9-1 21:45 發表 查看引用來源
果間酒店真係好靚呢

原來你知道我係特登咁著既,你中意就好💗
對鞋勁刮腳🤦🏼‍♀️

我再冇home office啦🤦🏼‍♀️

同埋射入去,要我批准架

老公💗 ...
老婆點著,我都會鐘意架,間酒店你鐘意就好了❤️
對鞋掉左去啦,著壞腳呀。

我9月都無Home office喇。

我知道,以後得你批准先射入去

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-9-1 22:59 發表 查看引用來源
我未掉😅😅

未得閒去買黑鞋

你都冇home office🤦🏼‍♀️
係呀,無得home office喇🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-9-1 23:15 發表 查看引用來源
點解唔見左miss lin既
兩日都唔見😌😌
miss joy都唔左好耐了

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-2 00:01 發表 查看引用來源
可能你哋太閃所以...
你去返成徵自己個post度處理好你自己既野先仲好啦

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-9-2 00:22 發表 查看引用來源

比我收埋玩。。。。。禁室培慾
咁幾時先出關解禁先

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-9-2 00:34 發表 查看引用來源

禁到佢飽為止
一陣飽到嘔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆