上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
2.1k  88.3k

del....................

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:12 發表 查看引用來源
恐龍?
關咩事?
做咩冇啦啦咁講既?
無呀,咁啱睇緊豬蘿記公園姐,我都覺得自己好幸福架,有幸見識到恐龍係點,入面有個生日蛋糕都係恐龍架,我覺得好搞笑,你有冇識人係識做呢啲蛋糕或者知邊啲餅鋪有恐龍蛋糕賣,我上網見到有呢張圖既蛋糕,有6隻恐龍架

附件

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:30 發表 查看引用來源
我不嬲都有去學整蛋糕,我去睇下有冇得學整恐龍蛋糕啦,不過啲恐龍咁核突,見到都反胃口,有人食得落既咩?
咁有供就有求架啦,實有人食得落既,不過應該係極少囉。
你話試下去學整架,我要有返6隻恐龍架「燕瘦環肥老樣衰」啱啱好係6樣,如果可以幫我加返啲衫同泳衣俾6隻恐撚佈丫

有你整蛋糕,覺得真幸福,幸福真係咁簡單。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:49 發表 查看引用來源
痴線佬🤣🤣🤣🤣

個蛋糕要搵啲恐龍參考下先,仲要有呢啲特徵🤣🤣

幾時有下篇文睇呀?🙈
應該聽日或後日有啦,呢兩日多野睇,有人俾人玩俾人串都唔知,好笑嘛,發現原來都唔係得我一個咁仆街會咁樣玩人既😂😂所以咪無打到文

回覆 125# iamcrazygirl 的帖子

恐龍就係恐龍!唔好以為離開咗侏羅紀公園就會變成天使!最多只係一隻有翼...識飛嘅翼龍!

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-16 02:19 發表 查看引用來源
無呀,咁啱睇緊豬蘿記公園姐,我都覺得自己好幸福架,有幸見識到恐龍係點,入面有個生日蛋糕都係恐龍架,我覺得好搞笑,你有冇識人係識做呢啲蛋糕或者知邊啲餅鋪有恐龍蛋糕賣,我上網見到有呢張圖既蛋糕,有6隻恐龍架 ...
🤣🤣🤣🤣比小朋友見到叫。。。

今晚瞓唔著一次過睇晒,好戥你哋開心啊!喺度揾到個又夾又珍惜對方嘅另一半,恭喜晒!

……….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆