上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
2.1k  88.4k

「何其有幸 人海茫茫可以相遇一場
愛讓我們完整 愛令我們勇敢
勇敢去愛 就是對我倆最大的成全」

承接C既文,係我Home Office幾日後,我又同C夾到一齊放假,但果日C就約左整Gel甲,所以我就等C差不多整完就去接佢。

當日都有keep住同C Send Msg(呢樣野由我哋識既第一日開始到而家都無斷過,起身傾到訓覺,有時候仲會揸住個電話訓著左)我哋傾計既時候,傾好左玩兩樣野:

1.我著鬆身既短褲,真空由屋企出去接佢
2.我買左枝好大碌既仙女棒俾佢(完全同AV既一樣)

咁我都照原定傾好既玩法出去既,但男人真空個感覺都幾得意,行路條野會Fing下Fing下,又會磨到條野,然後俾人睇到凸起左,坐車既時候仲會涼爽,唔知我有冇潛質跟我呢個女人開始玩露出呢?

去到接左佢之後,就去附近既酒店,係行緊去既途中,我哋一路傾計,C就一路有意無意咁隔住條褲用手掂我條J,又會特登揸條J,但我係街又無怕人會睇到喎,相反仲會硬左,之後去到Check In Counter,我整緊野,C就直情隔住條褲,Chok我條J,我表面上無乜野,

但我心諗:「我而家會忍你,上到房就知味道。」

咁搞掂哂之後,就拖住C上去就入房,入到房,我好快就除哂口罩衫褲鞋,C只除左對鞋同口罩,我已經從後攬實左C,然後係裙底度伸手入去捽粒豆豆(C粒豆豆好敏感,係死穴黎)就已經成身軟哂,講野都會好嗲,

C:「你好衰架,人哋乜都未除,想去洗手間呀。」

我:「你頭先咁曳,要罰你,但有人已經濕哂喇啵。」

C:「人哋本身易濕,再加上成日對住你就會好濕。」

然後我就推在C落床,打開佢對腳,奶C無毛既妹妹。

C:「奶得好舒服呀,唔準停。」

但我停左,因為我知咁樣會引到C好痕,好想要,所以我就起身男上突然一下插哂入去,頂到盡。

C:「啊⋯乜唔係奶緊咩,做乜停左就插入黎。」

我:「你唔鐘意我屌你咩,你濕到可以俾我一下就插哂入去喎。」我一路大大力屌住講既(因為C最鐘意大大力屌,如果Keep住好快速咁大大力,會好快就黎高潮)

C:「鐘意呀,好鐘意你屌我,屌大力啲想高潮喇。」

但我就突然停左。

我:「噢,無喇。」然後我落左床去拎野。

C:「你係咪玩野呀,我就黎,你就停。」

然後我就叫C合埋對眼先,我就去將仙女棒插好電之後,就要C打開對腳,我就責住C一邊腳,唔俾佢等一陣想反抗。之後我就開左細細力咁震C粒豆豆,之後慢慢有細力到大大力震,C已經忘我咁係咁叫,又係咁不斷話又黎喇,就死喇,放過我啦。

我:「你而家求饒呀,頭先你咁曳對我,我而家還返俾你既,我係唔會停既。」

C:「啊...我真係唔得,係咁不停黎,好辛苦呀,求下你停丫。」C全身不斷係咁震。

我:「你好舒服喎,舒服到成身震哂,點會好辛苦呢。」

C:「我妹妹入面好痕,插我,求你屌我呀,快啲。」

但我無理佢,不繼調教大力細力咁玩,用枝仙女棒玩左C成十五分鐘左右。我停左之後,見到C既妹妹已經濕到一塌糊塗,而佢自己就已然攤左係床,我就即刻拉起C屹高Pat Pat,然後我就開始Power Fuck,插到啪啲聲。

C:「好入呀,我要黎,今次唔準停,要屌死我。」

我就一路捉住C條腰插,再加上C係有M底,所以我就大力咁打佢Pat Pat,C享受咁俾我插既爽,同時亦感受到痛,但反而佢呻淫得仲大聲,妹妹夾得梗緊,我就知C到左了,同埋C每次黎都會係咁震,勁多水勁濕。

之後我就放返C落床,然後打側插入,呢個姿勢同狗仔後入一樣會屌得好入,同埋好易就到力,所以我都Keep住Power Fuck C,同埋平均我射一次,姐係做一Q,C平均可以黎到十至十幾次。

我:「點解你咁好屌,咁淫既,邊個係淫娃。」

C:「我認我係淫娃,所以大大力插死我,餵飽我。」

我:「但我又唔想屌住,幫我含。」之後我就拎出黎。

C就即刻搶住我條J黎奶同含。

我:「你睇下我條野幾濕,究竟係你啲閪水定口水。」

C:「兩樣都有囉。你條野無毛好好含呀,好正,好鐘意食。」

我:「咁你繼續慢慢食,食飽啲。」都含左五分鐘左右。

C:「人哋妹妹好痕好餓喎,我想止痕。」之後C揸住我條野就坐左落黎係咁Un。

C:「頂得好深呀,到哂子宮喇,救命。」我配合佢上下un,仲會大大力頂上去。

之後我就將C反轉撻落床,男上衝刺射係C個肚,因為我見C女上左咁耐都攰喇。因為每次都搞成5-6Q,每次都成半個鐘到四十五分鐘,我真係怕佢下面會爆,因為我成日笑之前C都係食開一Q半Q既飯盒餐,都未食過自助大餐。咁我地都會有攬住傾下睇電視,仲叫左外賣上房食,食完再黎過。

其實每次見面雖然唔係相隔好多日,但都會每日都好掛住對方,好想日日都見到大家,但始終大家屋企有一段幾遠既距離,我哋放假既時間亦難夾,因為大家都知C係做Office,而我唔係,我份工仲衰過做7仔,所以我哋都好珍惜每次見大家既機會同時間,因為每次見面都得來不易。

愛一個人唔係用口講既,因為兩個人相處,無論生活習慣,性格等等,有各種各樣既樣既野需要用時間去磨合,我唔希望你改變自己去迎合我,而我只係想大家用一種最舒服開心既相處方式去一齊走下去,咁樣呢段感情先會長久而牢固⋯⋯⋯

下篇又到C寫,今篇我打得多左咸架喇。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-11 12:14 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄
真係在心中🤝🤝
師弟呀, 咁都唔記得

……….

del………..

del....................

……….

del………..

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-12 21:11 發表 查看引用來源
「何其有幸 人海茫茫可以相遇一場
愛讓我們完整 愛令我們勇敢
勇敢去愛 就是對我倆最大的成全」

承接C既文,係我Home Office幾日後,我又同C夾到一齊放假,但果日C就約左整Gel甲,所以我就等C差不多整完就去接佢。

當日都 ...
Haha...... 其實我就係想問,係唔係而家會睇完師兄既文,阿師妹既文就承接住女角咁Post,你地大家都會講番同一件事既感覺,如果係,都幾特別喎。

.................................

del………..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆