上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
622  88.5k

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-14 15:32 發表 查看引用來源

我都覺得玩推油好正,探索全身嘅敏感位
幫C推妹妹邊,都推到佢濕哂,有意無意間hi下同掂下妹妹同粒豆

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-14 20:03 發表 查看引用來源
跟住再不覺意將手指跣入妹妹入面
諗起都興奮🙈
想我呢個骨仔跣幾多隻入去先🙈

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-14 21:17 發表 查看引用來源
骨仔話事🙈
1隻都好舒服呢🙈
但你男朋友/老公俾咩?你咁曳既🤓

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-14 21:33 發表 查看引用來源
又係噃😭😭😭
要攞permit先🙈
但我呢個骨仔都會引你撩你,睇下你忍唔忍得住

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-14 21:44 發表 查看引用來源
陰公咯
我係一個骨精
好難抗拒喎🙈
咁無辦法喇,骨仔會推妹妹,按到你濕哂,再一隻/兩隻手指插入去按下撩下,再指插,可能等你high到頂唔順既時候就係你耳邊細細聲問,想唔想要更多,用枝棒插妹妹,塞滿佢幫你止痕

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-14 22:18 發表 查看引用來源
骨仔好意我心領啦
我其實唔可以揼邪骨架😭😭😭
俾我bb鬧架
佢唔中意我俾其他男人掂架

我都係FF下好啦😭
咁乖既咩😆😆

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 01:54 發表 查看引用來源
好呀,唔該師兄

有得同bb試都係一件幸福既事💗☺️☺️
我有你已經好幸福,但每個人既幸福都唔同既。
好似如果6隻恐龍去野餐都已經覺得好幸福,又或者如果有6隻恐龍,咁恐撚佈「燕瘦環肥老樣衰」都會有伺養員咁有善心做善事去理佢哋,恐龍又會覺得好幸福

所以其實呢個世界真係好有愛❤️

附件

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:12 發表 查看引用來源
恐龍?
關咩事?
做咩冇啦啦咁講既?
無呀,咁啱睇緊豬蘿記公園姐,我都覺得自己好幸福架,有幸見識到恐龍係點,入面有個生日蛋糕都係恐龍架,我覺得好搞笑,你有冇識人係識做呢啲蛋糕或者知邊啲餅鋪有恐龍蛋糕賣,我上網見到有呢張圖既蛋糕,有6隻恐龍架

附件

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:30 發表 查看引用來源
我不嬲都有去學整蛋糕,我去睇下有冇得學整恐龍蛋糕啦,不過啲恐龍咁核突,見到都反胃口,有人食得落既咩?
咁有供就有求架啦,實有人食得落既,不過應該係極少囉。
你話試下去學整架,我要有返6隻恐龍架「燕瘦環肥老樣衰」啱啱好係6樣,如果可以幫我加返啲衫同泳衣俾6隻恐撚佈丫

有你整蛋糕,覺得真幸福,幸福真係咁簡單。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-16 02:49 發表 查看引用來源
痴線佬🤣🤣🤣🤣

個蛋糕要搵啲恐龍參考下先,仲要有呢啲特徵🤣🤣

幾時有下篇文睇呀?🙈
應該聽日或後日有啦,呢兩日多野睇,有人俾人玩俾人串都唔知,好笑嘛,發現原來都唔係得我一個咁仆街會咁樣玩人既😂😂所以咪無打到文

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆