上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
622  88.4k

「用了自己整個青春來看懂一部電影
只有當紫霞永遠離開至尊寶的時候
至尊寶才能真正成長為孫悟空

人一但有了感情就成了窩囊
怕分怕離怕他喜歡了別人
怕我的孫悟空成了別人的齊天大聖

但我只會是屬於你的齊天大聖」

我呢個女人真係好咸濕同大食妹,見完隔左兩日就已經同我講「今日諗起你,下面妹妹就好濕好痕,好想要」,見到咁情況,雖然大家返緊工,但我都要撩到佢更加想要,所以就繼續Send Msg係咁引大食妹,大家都Flirt到對方好想要,大食妹C係公司都Feel到自己係公司都濕到漏出黎,仲要無著底底返工(C成日都會真係出街或返工),所以條裙都有水漬,而我就硬哂,但C已經啲慾火出哂黎,

C:「我可唔可以係公司捽豆豆,我下面好濕好痕,頂唔住,好想要呀。」

我:「唔得喎,咪講過唔準再DIY,唔準再捽豆豆囉。」

C:「但我真係頂唔順,好想你大大力插入黎。」

我:「大食妹今日收幾點,等我餵飽你啦。」

咁我地就相約左收工之後去救火,入到房之後就已經撲去擒住C

我:「咁曳唔著底底返工,仲想係公司捽豆豆」話我未完,我就扯高條裙插入去。

C:「丫.....乜你咁架,一下就插入黎,不過我鐘意,大力啲屌我,我今日好餓好想要。」

咁我就大大力捉住C條腰,對住塊鏡後入Powe Fuck大食妹。

我:「你睇下自己成個淫娃咁既,你自己認唔認?」

C:「唔睇呀,好怕羞,好羞恥。」

我:「乜你都會怕羞既咩,你係公司咁樣,都係想啲男同事知道,然後姦左你姐。」

然後我就男同事上身,推左C落床。

我:「你呢個淫娃,做乜越嚟越濕,濕左咁多,係咪成日都幻想俾同事係公司屌。」

C:「無呀,我唔敢架,我都淨係只會諗你係公司屌我,我唔會諗其他人。」

我越屌越大力,又叉住C條頸,當然我會就住力,唔會令C透唔到氣。

C:「你做乜無啦啦,咁脹咁硬既,大左好多,屌死我喇,我下面爆喇。」

C好似High到上左腦忘我咁,係咁重覆講以上既說話,但真係濕到流哂水出黎。

C:「唔好停,再大力啲,屌快啲,就黎喇,就黎喇。」

我就再將Power Fuck升Level,好快C已經震哂咁黎左高潮,但我無停,繼續係咁插。

C:「我黎左次喇,丫.....你仲要唔停,下面好敏感呀,好濕呀。」

我:「餵唔餵得飽你先。」

C:「得你可以餵得飽我,我未試過咁粗咁硬,你好脹呀,繼續屌,我又想黎喇,丫.....」

話口未完,C成個人抽搐,係咁震哂。

我都抽出黎射哂係C個胸度,完成左無前奏既1Q,而C好似成個人虛脫咁。

呢次只係見左一陣,因為收工都夜,食埋野,共搞左3Q,然後同C講,今晚幫你止左痕先,過幾日俾埋下半場你。

特別加插,陪C去坐車既時候,係車上面扯高條裙,然後指插,C不嬲都鐘意露出,而我會睇返安全既情況就會陪C玩,大家都覺得好刺激,而都幫C Keep住團火落去.....

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-18 13:56 發表 查看引用來源

2020版............."神屌淫女"
之後會仲淫🙈🙈🙈

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-18 14:30 發表 查看引用來源

期待期待.............

唔知幾時有外露大戰
你講既外露大戰,姐係野戰?

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-18 14:27 發表 查看引用來源
睇嚟我都要向c姐偷下師先🧐
你要學佢啲咩先😅

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-18 14:46 發表 查看引用來源

各方面都要,特別係淫😂
咁你問下佢,佢真係無得頂,又多鬼主意

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-18 15:06 發表 查看引用來源

咁我叫佢🤣

c姐~c姐~c姐

我要拜你為師🙇‍♀️求指教
我幫你同佢講,收你為徒😂

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-18 15:15 發表 查看引用來源

謝啦🤝c公

我要一個月內可以學到嘅速成班🤣
佢叫你搵佢,你有佢聯絡方法架啦

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-18 15:24 發表 查看引用來源

係野戰

頭先忘記左點講
野戰就未必會喇,因為要有一個好合適既地方先得

引用:
原帖由 春仔 於 2020-8-18 15:31 發表 查看引用來源

又玩返師妹既最愛😆
好掛住佢嗰張巴士m字腳😌
佢而家口味轉了,我將佢再進化左😂
我都無睇過張相喎,果時都好少入佢個post😅

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-18 15:44 發表 查看引用來源

少入佢個post
但直接入晒個人
咁我可以追到佢,都係一個機會同緣份姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆