上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
2.1k  88.7k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-22 11:45 發表 查看引用來源

你個bb 都係返工?
我女人放假,係張床hea緊

距離上次見C都有一星期,呢個星期都有Keep住引佢好想要,加上又唔俾佢Diy,同埋C又谷M,好多因素加埋令到C變成左餓狼。

果日大家都爛訓唔知醒,早餐都變午餐,同一個地方同一間房,人物亦無變,變既就只係C變成左餓狼,食野果時,大家已經不斷挑逗對方,我同C果日都係真空,無著底底,C果日更加有恃無恐咁係餐廳上非禮同淫慾我,好唔容易捱到食完野離開餐廳,但去到Check in,C都唔會放過呢個機會,繼續挑逗我,但我一定會十倍還返俾C。

所以都坐𨋢上房,我個人夠高可以擋到C個人,令到CCTV影唔到,我已經伸手從裙底摷C(真空真方便)之後再指插,C已經引唔住係間𨋢入面呻淫,好似已經唔理會CCTV影唔影到,同埋有冇收到音咁,但我為左要引C唔上唔落咁,所以𨋢到開門,我就停手,C先回返魂,拎住房卡去開門,我就趁呢個時間已經解定褲頭鈕,到入左房既時候,我就即刻禁住C係房面,

C:「呀...你做乜事呀?」

我:「你頭先引得我咁開心,我而家唔會放過你架」因為我已經一早硬左,所以我話口未完已經扯起佢條裙,後入頂到最入。

我:「做乜咁濕架,大食淫娃。」我一路講一路就大大力屌入去。

C:「丫...人哋餓左好耐,好想要,好掛住你同枝棒,你係餐廳又引人地。」

我:「咁等我今日餵飽你!叫大聲啲,叫到成層都知你呢個女人有幾淫,俾人知道你呢個淫娃俾我屌緊。」

C:「唔制呀,丫....大力啲快啲,我就黎喇。」

呢個時候我就停左抽出嚟,然後去除口罩,除衫褲同鞋,而C除左口罩同鞋之後,就即刻推左我落床,再女上坐上黎。

C:「我好想要,大力啲頂上黎。」C成隻餓狼咁瘋狂上下搖。

佢自己女上係咁坐,我就訓係度欣賞佢,再幫佢手頂上去,好快C已經黎完一次又一次既高潮,之後佢就落返黎攤左係床,我見機不可失,就即刻翻身奶妹妹⋯

C:「啱啱黎完,下面好痺好敏感呀,好舒服,唔好停」禁住我個頭,唔俾我走。

奶左一陣,我就起身男上屌C,一路屌一路大大力渣C對波,揸到紅哂⋯

C:「大力啲揸我,繼續大力屌我,唔好停,屌爛我個閪。」C完全處於亢奮忘我既狀態,係咁叫我大力啲屌爛佢。

我見C咁High,我就扯得更硬更脹,更大力屌佢。

C:「丫....好硬好脹,係咁喇,再大力喇,快啲,唔準停,丫...跌爛我個閪,我就黎喇。」

咁我都已經好興奮,好想射,所以強力衝刺,等C黎左兩次高潮之後,我就抽出黎射入口,因為第一Q好多精,有啲射左頸同頭髮,又射到成口都係精,好似顏射左C咁。

第一Q之後,我通常都唔會軟,Keep住硬,所以就反轉左C,然後後入插入去。

C:「丫...你射左都仲咁硬,又即刻黎。」

我:「我都話左今日要餵飽你呢個淫娃,又係你叫我屌爛你個閪,所以我要屌到你連床都落唔到,行唔到。」

C:「人地high得滯先會咁講之嘛,我未試過餓到咁,頭先我個腦好似一片空白咁。」

我:「我唔理啦,我講左就係架喇。」

後推最好就可以捉住條腰大力屌,又有得借力,下下屌到最入,但呢Q我決定玩野,每次屌到C就到高潮,我就停,Keep住5,6次係咁。

C:「衰人,你係咪玩野,人哋次次就黎,你就停,好辛苦,下面好痕,快啲屌死我啦。」

然後我就拉左C落床,去玻璃窗,再企係度後入Power Fuck佢。

C:「好大力,好正好舒服,好快就想黎呀。繼續屌!」high到癲左。

C黎左幾次高潮之後,我都要射,所以就抽出黎,C已經腳軟無力咁坐左係停下,我就對住C個咀係咁射,搞到而家好似次次都顏射C咁。

休息左幾分鐘,我就拉左佢去書枱果邊,坐左係櫈度,然後C就再坐我大脾,我就整開C兩邊大脾,指插C,引到佢好舒服既時候,我就抽返出嚟。

C:「你今日好衰,又做乜停,好舒服,繼續呀。」

我:「唔得喎,要玩返個遊戲先,我要捽豆豆,你黎夠50次高潮,我先會奶妹妹或者用手,唔係就乜都無。」

C:「下,我會死架,50次,我唔制,我而家要舒筋左先。」

我無理佢,已經開始捽C豆豆,開頭係集中一點咁捽粒豆,好快C已經成個人震哂想黎,因為C粒豆,真係好敏感,而C已經開始由1開始數,去到十幾次既時候,我就將張櫈碌過去全身鏡前⋯

我:「你睇下自己幾淫,啲水都出哂黎。」我知C係M底,所以我會講呢啲說話刺激佢。

C:「我唔睇呀,好羞恥。」

我:「我叫你睇呀!睇住自己有幾淫咁樣俾我捽到黎50次高潮!」我已經大幅度用手去捽豆豆,所以C會更High更多水,佢成個人係震到無停過,只係不斷係度數自己第幾次高潮。

C:「丫....又黎喇,第50次喇,快啲插我奶我。」我知道佢黎左50次,我就停咗手,將佢成個人抱左上枱,然後好似上篇文咁奶佢,奶到C頂唔順,就對住鏡Power Fuck,每次Power Fuck都會係比平時大力同快,所以C每次都會係咁黎高潮,仲要不斷咁黎。

C:「唔得啦,頂唔順,妹妹好痺呀,俾我丫。」

我:「俾啲咩你呀。」

C:「想要你枝棒屌爛我個淫閪呀。」

聽到C咁講,我又好興奮了,所以捉返上床男上插佢。

C:「你又好大好脹喇,下面好粗好熱,點解會咁既。」

我:「聽到你咁講,我覺得你好淫好興奮。」

一輪大力加速既抽插之下,C都黎左幾次,我亦都射左,我每次都會有幫佢抹返乾淨先休息。

C:「今日好正呀,3Q都黎左成百次高潮,未試過。」

我:「咁飽哂未丫?」

C:「飽得一半,餓左咁耐。」

咁我哋攬住休息左一陣之後,就落街醫肚,然後再上返房繼續下半場,但今次坐𨋢返上去既時候再玩激啲,因為C有露出癮,但而家佢會有我係旁邊,確保安全先玩,今次我就先扯去條裙,露出哂妹妹同Pat Pat,然後果日C條One Price係有綁帶既,我就除埋條帶,連對波都露埋出黎。

然後我係C耳邊講:「怕唔怕或者想唔想中途有人入𨋢,或者開門有人係度?」講緊既時候,我隻手已經指插緊C。

到我哋果層之後,係無人既(因為本身間酒店,我Book開都係比較好既房,都係一層得三間房,最多都係有時會有清潔既姐姐,所以我先會咁同C玩)

入到房後,我:「淫妹做乜咁濕?」

C:「衰人,係架𨋢入面咁玩,好刺激,所以咪濕哂。」

之後我就推C去塊鏡度再Power Fuck佢,今次再升多一Level,大力啲同快啲,因為今次我同C講,我電話開左錄音(每次聽返段錄音,好響既啪啪聲同埋C既淫叫,都好正)

果日總共8Q,破左我最短時間內既次數,因為之前都係試過十二個鐘左右8Q,餵到C飽哂,Pat Pat又酸又軟就送佢返屋企。

LOK C兄加油, 大力支持

引用:
原帖由 timwu889 於 2020-8-22 17:46 發表 查看引用來源
LOK C兄加油, 大力支持
第一次見你,多謝你😀

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-22 20:32 發表 查看引用來源
第一次見你,多謝你😀

引用:
原帖由 timwu889 於 2020-8-22 20:38 發表 查看引用來源
以後多啲入黎吹水,多個同學仔

行路有冇腳震震

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2020-8-23 00:35 發表 查看引用來源
8q咁多,c 一定飽哂啦,行路有冇腳震震
我無事喎,8Q好平常,第二日已經餓了

del…….

del…….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆