幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
6  88.4k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-10 11:36 發表 查看引用來源
「快樂的時候就要放聲大笑,
難過的時候再抱頭痛哭也很了解,
把握當下的幸福,勇敢追尋自己的幸福!

戀愛沒有保鮮期,婚姻更沒有保固期,
但是,這並不代表我們不能把握當下的幸福,
原來只要缘份到,就能擁抱幸福!」

師妹簡稱C

我 ...
小弟少蒲左好耐,見師兄有post都忍唔住留個言,仲要搵到真愛,等update~~~~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-11 10:38 發表 查看引用來源
大家好, 見大家都估緊女主角, 樓上係有人估岩左既, 我係sexstoree既分身, 果個account以後唔會再用~ 以後我會用返我本名。識我既舊人可以say hello、唔識既就係呢個post重新認識~

拿~ 我冇我bb咁叻寫甜故,我寫少少咸既 ...
男女唔同視角講同一件事,又幾吸引啊~~~~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-11 14:00 發表 查看引用來源
更係啦,角度,用詞,感覺都唔一樣啦
係我先feel到有幾滿足架嘛haha
有新鮮感,期待妳同樓主一人一post~~~~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-12 10:35 發表 查看引用來源
多謝師兄啊~
我地一定會繼續sweet架~
呢一世都只會係同對方一齊~
所以唔洗鞭策架,有愛就好自然將我地拉埋一齊~
我有點想提提,而家情況,師妹同Lok師兄約,都真係要小心疫情喎。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-12 13:08 發表 查看引用來源
其實大家都係要小心疫情
大家都要小心保重身體💗

不過初初我地約見面時
我發燒幾日,果時我都好擔心自己係咪肺炎,又好擔心惹到俾佢
好彩我又驗左,之後佢又驗左
大家都冇事 ...
Very good.
無錯,為大家好,見面時都要小心架。
原來我來遲了,師妹以前會有閃卡架,但都好,被Lok師兄私有,以後就佢先有得睇,Haha......

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-12 21:11 發表 查看引用來源
「何其有幸 人海茫茫可以相遇一場
愛讓我們完整 愛令我們勇敢
勇敢去愛 就是對我倆最大的成全」

承接C既文,係我Home Office幾日後,我又同C夾到一齊放假,但果日C就約左整Gel甲,所以我就等C差不多整完就去接佢。

當日都 ...
Haha...... 其實我就係想問,係唔係而家會睇完師兄既文,阿師妹既文就承接住女角咁Post,你地大家都會講番同一件事既感覺,如果係,都幾特別喎。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-13 13:02 發表 查看引用來源
唔係架
一人一篇意思係
bb打今日既
我打聽日既
bb再打後日既

如此類推☺️
Very nice~~~~
咁又真係唔錯。

前往最後回覆