上一頁下一頁
發新話題

想問大家,sp or sl系點樣相識開始架

收藏  |  訂閱
65  5.4k

回覆 17# ROSEKK 的帖子

而家同佢班fd 一齊玩

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-16 13:40 發表 查看引用來源
睇黎師姐都好咸濕喔🤭
我認o架 我係中意男人體味o既
雖然而家諗返係有d危險, 自我安慰囉, 比起俾人中出已經好dd
就算頭一次玩o既人我都俾佢地射入口, 最多搭完之後唔吞
我中意啜住人地好敏感o既地方好似可以操控佢反應果個感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-20 07:51 發表 查看引用來源
雖然而家諗返係有d危險, 自我安慰囉, 比起俾人中出已經好dd
我中意啜住人地好敏感o既地方好似可以操控佢反應果個感覺: ...
我都喜歡比女士操控的感覺, 幾時爆由女方決定

可以被控制到想爆又爆唔到, 不停被操控到想爆好多先

到最後一爆, 好出得特別多, 有1Q清袋的感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-20 07:51 發表 查看引用來源
我中意啜住人地好敏感o既地方好似可以操控佢反應果個感覺: ...
對性質素有要求既人都係咁.在意雙方反應同感受.相反就只會自己高潮就算.
所以我都中意探索對方敏感位.然後以服侍既形勢令到對方呻吟扭動甚至求饒:我唔得啦,再咁我會瀨/俾我..我要你插我/唔好...唔好..我唔好....之類

當然到大家已經熟悉彼此,就會如魚得水.例如有個係要女上位磨先有高潮既,到最後一刻我就會翻身俾佢坐上去磨到佢成個身震晒,到佢震完喘定氣,又會用口幫我出埋.哩d就係默契.

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-8-10 12:43 發表 查看引用來源
我個SP係我同事
我有時ot 公司冇人都會自己diy
嗰次我叫佢喺locker拎嘢 點知佢開錯locker 一開見到入面又有假鳩 又有肛塞
跟住就畀佢食咗 之後就做咗SP ...
幾好丫

回覆 20# arsamhk318 的帖子

v7真係冇試過,add都冇咩點應機
但之前玩app都試過幾個
其中一個係台灣人,三十頭左右(肥妹),來香港玩幾日
大家係app到傾左一陣,就去左佢間房卜野

S k o u t?
引用:
原帖由 身活健康 於 2020-8-25 09:31 發表 查看引用來源
v7真係冇試過,add都冇咩點應機
但之前玩app都試過幾個
其中一個係台灣人,三十頭左右(肥妹),來香港玩幾日
大家係app到傾左一陣,就去左佢間房卜野 ...

Sp、SL可遇不可求,寧缺勿濫

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-8-26 15:53 發表 查看引用來源
Sp、SL可遇不可求,寧缺勿濫
寧缺勿濫.不能同意更多

回覆 27# Hkwargod 的帖子

蜜蜂同s9都有用,但蜜蜂收左皮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆