上一頁下一頁
發新話題

就黎忍吾住啦。p28限時🤭已更新小小,加舊post

收藏  |  訂閱
314  129.1k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 21:48 發表 查看引用來源
暫時最多人選擇1,吾知會唔會有變化呢?
若隱若現😛😝😛,引死人咩C妹

見到中間有條波罅噃!正!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 21:48 發表 查看引用來源
暫時最多人選擇1,吾知會唔會有變化呢?

應該咁講,當時我完全吾知露出係咩黎,直到遇上佢,而呢個佢又領先一般人,因為喜歡佢吾想佢吾開心所以向吾明白點解要我咁做既時候已經照做左,而慢慢佢摸索到一個進程去升級,最後我都比佢改變左,或者叫大開左呢度門
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-10 23:32 發表 查看引用來源

呢排我做左好多research, 有d人係意外地發現自己鐘意露出,anyway 等你得閒有心情先講

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 23:42 發表 查看引用來源
應該咁講,當時我完全吾知露出係咩黎,直到遇上佢,而呢個佢又領先一般人,因為喜歡佢吾想佢吾開心所以向吾明白點解要我咁做既時候已經照做左,而慢慢佢摸索到一個進程去升級,最後我都比佢改變左,或者叫大開左呢度門 ...
佢識到你真係幸福,廣大概師兄都要多謝佢先會有機會見識到師姐概美,都想問下有無試過比人鬧一d唔好聽概說話?

相片見好似放左隻蛋咁,咁脹卜卜?

你講幾時先?露出緊比人見到?定向香討?
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-10 23:49 發表 查看引用來源

佢識到你真係幸福,廣大概師兄都要多謝佢先會有機會見識到師姐概美,都想問下有無試過比人鬧一d唔好聽概說話?

2跑步🤪因爲我成日跑到都見唔到好野....得啲叔叔阿姨

香討概人鬧你都係引你注意姐,當然係露出戈陣啦

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-11 00:24 發表 查看引用來源
你講幾時先?露出緊比人見到?定向香討?
香討概人鬧你都係引你注意姐,當然係露出戈陣啦

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 17:05 發表 查看引用來源
我比佢睇者冇話比佢執喎
裸女當前分分鐘忍唔到架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆