上一頁下一頁
發新話題

就黎忍吾住啦。p28限時🤭已更新小小,加舊post

收藏  |  訂閱
314  129.1k

1號,台灣都好多人咁玩法

號,我都想同妳一齊跑

我反而想睇3號😆
因為我自己本身都有兼職做便利店,
有次都見到有個女女黎買野,飛哂釘,應該係住喺附近落黎買野,所以唔戴bra,佢嗰次仲要烏低身拎野,我喺佢隔離執緊野,所以睇到哂🤤

呢個我幾年前已經開始咁玩架啦
引用:
原帖由 formanlo 於 2020-8-10 09:21 發表 查看引用來源
外賣等人送上黎呢樣,可以好多發揮創意,好似真空包住布巾接外賣,突然條巾又甩左呢D,睇下要唔要玩到呢個情境啫。

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 12:15 發表 查看引用來源
呢個我幾年前已經開始咁玩架啦
自己覺得貼身裙係最正 又勁透個種

有師兄話我抄人地而家國內,台灣啲玩法,我想講如果你地係香討資深會員,我幾年前已經係咁樣玩引外賣哥哥仔,嗰時國內都未有人咁玩囉,只係呢家多人拍片賣錢先咁多人睇,我冇抄人地囉

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-10 12:39 發表 查看引用來源
有師兄話我抄人地而家國內,台灣啲玩法,我想講如果你地係香討資深會員,我幾年前已經係咁樣玩引外賣哥哥仔,嗰時國內都未有人咁玩囉,只係呢家多人拍片賣錢先咁多人睇,我冇抄人地囉 ...
你好久以前已經出現 我都有睇你D野 你係老手

我都有做熊貓 做邊區先會遇到你😁

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-9 23:59 發表 查看引用來源
好耐冇出post啦,記得我既人都知我係比較隨性既,只要吾影響正常生活既話,我隨時都可能會癮起,但係疫情發生咁耐我都控制住自己,因為真係好怕會發生向自己身上,但係經過咁耐,近排開始有少少脫離控制,近期因為多左叫熊貓,有幾次都 ...
你好呀,師姐,我記得你呀,好耐好耐無見過你喇!
我想聽你講叫外賣嘅經歷。

回覆 54# 愛露出自己 的帖子

咁最激個次係咪裸哂接外賣呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆