上一頁下一頁
發新話題

非會所式體驗 (#9有相)

收藏  |  訂閱
60  18.2k

非會所式體驗 (#9有相)

因為一直係國內做野,所以疫情期間一直留係深圳。
忍左好耐冇去relax 下啦,終於上星期去左一個私人接job 既。

相頭: 3.5/5 ,同相一樣,冇照騙
身材:  瘦,微波。不過呢樣一早已知。冇問題
價錢 : 400RMB / 700 RMB
地方:酒店
服務: 5/5. 要做既都做到足,唔會偷懶。

第一次試呢種玩法,之前一般都係去會所。去既時候有d 驚,唔知會唔會中計。入去即刻鎖門。( Ching 唔好笑我啦,第一次小心d 嘛。之後囡囡都笑我話唔駛驚)
之後一齊沖涼,呢d 會所就冇既。個人黎講,加分。起碼confirm 唔會食二手口水lin.
之後都係果d 服務,冇咩好講。不過good 既係冇監管下都一樣勤力,又冇睇住時間咁。
最重要係唔會有電話響提你到鐘。呢個我覺得感覺放鬆好多。
應該會翻食。

回覆 1# sonofjar 的帖子

你在深圳都上到香討?
在那區玩?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-8-10 18:02 發表 查看引用來源
你在深圳都上到香討?
在那區玩?
中移hk 可以用翻香港server , fb WhatsApp, YouTube 都得。
係羅湖區呀。不過聽囡囡講其實好多地方都有,只係我冇留意啫

回覆 3# sonofjar 的帖子

現在深圳街上情況如何?

好多技师轉型私約.時間自由.…你講果個有冇相?

引用:
原帖由 sonofjar 於 2020-8-10 17:51 發表 查看引用來源
忍左好耐冇去relax 下啦,終於上星期去左一個私人接job 既。

地方:酒店 ...
依家c約都無乜生意,就算無人管都唔太敢偷懶。

回覆 4# 月影偷情 的帖子

基本上都大家已經當冇事咁,不過最基本都99.9%會帶口罩既,出入商場就做樣咁用支探熱槍射下你隻手咁囉。餐廳照樣排隊,商場一樣咁多人。不過識有啲技師就話會所冇左香港人客唔翻深圳開工囉。

引用:
原帖由 sonofjar 於 2020-8-10 17:51 發表 查看引用來源

地方:酒店 ...
囡囡笑你係因為要拉你鎖門都無用~~

師兄其實可以放鬆d, 夠膽約得就放膽玩,驚既玩得唔過隱。

深圳依家大把c約,有老細或行單支都有,女女同價錢都好參差,95餐。350-500都有,要小心踩雷。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-8-10 18:18 發表 查看引用來源
好多技师轉型私約.時間自由.…你講果個有冇相?
係咁易遮少少

附件

回覆 7# sonofjar 的帖子

嗯。羅湖大多數都係港客支持………冇人入境一定影響大。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆