上一頁下一頁
發新話題

非會所式體驗 (#9有相)

收藏  |  訂閱
60  18.2k

引用:
原帖由 comton36 於 2020-8-10 19:12 發表 查看引用來源

囡囡笑你係因為要拉你鎖門都無用~~

師兄其實可以放鬆d, 夠膽約得就放膽玩,驚既玩得唔過隱。

深圳依家大把c約,有老細或行單支都有,女女同價錢都好參差,95餐。350-500都有,要小心踩雷。 ...
鎖左心理上叫做左野😅🤣🤣

回覆 9# sonofjar 的帖子

可以啦!……😬玩得开心放心就好.……

引用:
原帖由 comton36 於 2020-8-10 19:12 發表 查看引用來源

囡囡笑你係因為要拉你鎖門都無用~~

師兄其實可以放鬆d, 夠膽約得就放膽玩,驚既玩得唔過隱。

深圳依家大把c約,有老細或行單支都有,女女同價錢都好參差,95餐。350-500都有,要小心踩雷。 ...
那個門鏈係防仙人跳的。 如果公安來乜都擋唔住

回覆 13# 唯真唯善 的帖子

哈哈,係啦,就係驚仙人跳😅😅

引用:
原帖由 sonofjar 於 2020-8-10 17:51 發表 查看引用來源
因為一直係國內做野,所以疫情期間一直留係深圳。
忍左好耐冇去relax 下啦,終於上星期去左一個私人接job 既。

相頭: 3.5/5 ,同相一樣,冇照騙
身材:  瘦,微波。不過呢樣一早已知。冇問題
價錢 : 400RMB / 700 RMB
地方:酒店 ...
價錢 : 400RMB / 700 RMB , what kinds of service ????
700 RMB for what ?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-8-10 22:19 發表 查看引用來源
價錢 : 400RMB / 700 RMB , what kinds of service ????
700 RMB for what ?
400 BJ / 700 Full service

呢條女好耐架喇 個時係永美姿既 服務好似唔錯

引用:
原帖由 sonofjar 於 2020-8-10 17:51 發表 查看引用來源
因為一直係國內做野,所以疫情期間一直留係深圳。
忍左好耐冇去relax 下啦,終於上星期去左一個私人接job 既。

相頭: 3.5/5 ,同相一樣,冇照騙
身材:  瘦,微波。不過呢樣一早已知。冇問題
價錢 : 400RMB / 700 RMB
地方:酒店 ...
條囡幾多歲?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-8-10 23:31 發表 查看引用來源
條囡幾多歲?
大哥,佢講完我都冇理~~佢話2x 囉,我覺得似30到啦。

回覆 17# ◎MING◎ 的帖子

师兄,咁你都知……真唔真。
…可以比其他囡D相你認證吓…出自何處!

[attach]40027442[/attach]
[attach]40027443[/attach]
[attach]40027443[/attach]
[attach]40027442[/attach][attach]40027444[/attach]
[attach]40027446[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆