上一頁下一頁
發新話題

桑拿

收藏  |  訂閱
60  15.7k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-9 13:38 發表 查看引用來源
師兄, 當年試過幾個足浴GC, 要落鋪頭幫襯幾次, 慢慢溝, 吾使話肯比錢就即刻可以屌. 感覺同明買明賣又吾同.
哈哈,玩採耳妹妹一樣,好有溝囡feel. 先要成為佢地熟客,然後同佢地係公司唱吓K,(通常唱K喝酒時肯俾抽水的都好大機會可私約)出吓街食飯,再試探吓邊嗰可以私約.

玩採耳妹妹真係少啲錢同時間都唔掂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-9 17:19 發表 查看引用來源

哈哈,玩採耳妹妹一樣,好有溝囡feel. 先要成為佢地熟客,然後同佢地係公司唱吓K,(通常唱K喝酒時肯俾抽水的都好大機會可私約)出吓街食飯,再試探吓邊嗰可以私約.

玩採耳妹妹真係少啲錢同時間都唔掂 ...
足浴&採耳囡囡, 已經懂得性愛樂趣, 但大半年都無比老公屌過. 一見我條鳩, 閪窿全濕.

回覆 42# hkg369 的帖子

咁勁,私約出街咁好玩

引用:
原帖由 Kit9191 於 2020-10-14 05:07 發表 查看引用來源
咁勁,私約出街咁好玩
落鋪頭幫襯幾次(花了三個月時間), 熟絡後, 先答應上我酒店房按. 我瞓系床, 著窄身底褲. 妹妹按吾夠半粒鐘, 就出事了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-14 13:53 發表 查看引用來源
落鋪頭幫襯幾次(花了三個月時間), 熟絡後, 先答應上我酒店房按. 我瞓系床, 著窄身底褲. 妹妹按吾夠半粒鐘, 就出事了.
C兄,這次花了多少錢?
其實用三個月真同溝女無異。哈。

回覆 45# hkhotdog01 的帖子

有異
介女溝女有ons,sp,幾日一星期一個月之類,幾個月成年個D已經唔糸溝啦糸交易哈哈有fee丨晨早搞掂哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-16 02:55 發表 查看引用來源
有異
介女溝女有ons,sp,幾日一星期一個月之類,幾個月成年個D已經唔糸溝啦糸交易哈哈有fee丨晨早搞掂哈哈哈哈
其實個人反覺得交易ok 的,甚至更好。不過花多時間個人覺得無謂。當然有師兄只佛系隨緣又是另一回事。
太多情況搞個飯盒太麻煩,而且免費的東西最貴。

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2020-10-16 10:25 發表 查看引用來源

其實個人反覺得交易ok 的,甚至更好。不過花多時間個人覺得無謂。當然有師兄只佛系隨緣又是另一回事。
太多情況搞個飯盒太麻煩,而且免費的東西最貴。 ...
又吾系免費. 總之, 各式其適. 最緊要屌得舒適.

回覆 47# hkhotdog01 的帖子

無定,交易定其他各有各好慨,人夾人,隨缘已夠,基本上已注定邊個糸交易邊個糸隨意玩玩,睇人,進取型咪贵D,普通型都糸拍吓散拖有限冼費咁咯~。。。。

回覆 48# hkg369 的帖子

最緊要表面D fee丨,好玩之類,不用太理會深入哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆