上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
66  315.2k

還咗報到添,

祝大家長長九九,繁榮昌盛,長X長有!

回覆 11# steinjack 的帖子

遲咗報到呀,打錯字,不好意思啦

回覆 10# Kasko 的帖子

附近?唔通係醫街的1仔?

相熟 SSP 足仔店偷做,老闆娘成日叫,但多數都是C9C10. 無癮。

Tg 神秘USB 6魚dup吹做近排好旺,條女話一日做十幾個,手軟西麻。近排封足店,飢民無地方去,迫晒上神秘.

不過 SSP 髮仔C9偷做約去打牌dup完再大,連房錢都係5-6魚,分別係髮仔熟人,OK先去,神秘usb 有機會照騙,睇彩數。

另有Tg 足店士巴好貴8魚至4位數,照騙好正,始終窮,得個睇字,唔會上。

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-17 18:00 發表 查看引用來源
反而係正骨完全無晒,有時搞完都想揼下正骨,舒服下。
髮仔係有既,但要撞手神同佢地會睇你係咩客路。我結果都係搵舊相好先有得認認真真揼下骨,咁揼完當然埋牙。不過而家好少髮仔肯做雙鐘,因為兩個單鐘收多好多。

最近V7搵到個舊相好,佢在醫近音,近期限聚唔敢開工,話搵時間約佢出來搵地方揼,佢境然話好。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 13:11 發表 查看引用來源
我都系搵相熟足仔, V7預約, 到時關鐵閘大門, 吾使煩.
星期五又開番.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 17:00 發表 查看引用來源
一定好多麻甩佬等緊去推油&射精
我已準備早上去衣街搵件瘦底C9大戰.

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-27 09:29 發表 查看引用來源

師兄準備做重光後第一個客,有無開業優惠 😄
無呀哈哈,鍾意聽佢搞緊時細細聲啊...啊..老公老公.

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-8-31 00:12 發表 查看引用來源

四眼假波係咪以前01的成員?
我成日行過,見過有兩個四眼。如無記錯,應都係前01的成員。一個是以前潛健曲髮爛砌, 以前仲係C8級,嗰時未見佢戴眼鏡,而家升左呢。另一個應係同01係姐妹,而家就C10級啦,成日著全身奶奶裙。不過大概一兩年前試過, 白淨, 青根, 接近白切, 不過唔記的係唔係潛健, 都可以, 但始終係C10級. no la.

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-9-18 23:14 發表 查看引用來源
好耐無去搵墜LIN開大
Dor LIN 有大開? 在店開定去打牌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆