上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
66  315.2k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-12-8 21:44 發表 查看引用來源

仍是舊士由喎!
係呀。以前是兩個士由,瘦D個件去左界尾開福建。界尾太揚,成日好多車塞燈。
有PT?! 去昅昅.

回覆 721# hongkonger97 的帖子

搞錯呀!  五魚打牌好OK喇,加埋房鐘錢都隨時過6魚啦。頂!此風不可長

近日好多店好似都拉閘,應只做熟客了。

早幾日行過醫街一間前面店面無野,後欄疑似大檔或可能其他野,相信有CHing知我講緊邊間。間店落左閘,突見有件眼前一亮好sexy c8行到店口敲閘,有人開閘,佢入左去。無野,純好奇。 心想如果個c8係做dup骨就正斗!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-24 12:30 發表 查看引用來源
平安夜, 好多師兄都想搵條女屌閪.
當然啦,節日小西最爽。最衰髮仔漸衰落,唔係疫情搵件相熟拉大閘搞野就最爽。

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-1-5 00:46 發表 查看引用來源
最怕係食緊飯時睇東張西望,俾老婆喺電視度見到自己,行過望兩眼都死得。😅
近排貴花田好揚... 行過小心.

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-14 22:49 發表 查看引用來源
反而想知情色時光機2分30秒左右,在薯片店跟著個阿伯行落黎,穿黑花上衣短頭髮阿姐是誰?

好似唔錯。

片尾玩呼拉圈好搞笑。

btw,片中人各位幫襯過邊個? ...
條片2020年8月出。但影片內容應是好早拍了的? 條片全無打格,師兄們俾人認到就

條片2分40, 坐下的個樣遠睇OK, 後生應是美女。而家就好似整容失敗咁樣。
4'50" - 四眼又係,後生都可能是美女。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-15 12:27 發表 查看引用來源

2分40秒係邊一間?

4分50秒四眼以前在0店和薯片同期,好似假波;但未試過。
四眼以前試過,潛健但下面幾乎白切,皮白滑青根,都幾爽,不過而家可能殘好多,唔敢再搵。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-14 22:29 發表 查看引用來源

dup得唔錯,其它方面一般。
同埋對燈都幾實淨,不過應唔係假。其他就...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆