SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
25  314.4k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-30 10:11 發表 查看引用來源
我心水推介:爛娼/瘀同街口左邊果檔,日班有個金毛短髮姣c9, 運動身型成日練瑜伽,微波好渣手 可伸手入底底捽碟指插,健談開朗又夠淫,兩魚半按摩加起機,骨技還可做過骨場技師,冇問到叫咩名,佢好早收工最好六點前去! ...
呢個試過,唔错,真係有按摩,足鐘,師兄你有冇開大,咩價

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 17:18 發表 查看引用來源
幫襯過1次,輕中夠高似運動健將,上下都冇阻,跟手吹水講下邊度按過,亦講到同其他上房開炮,佢問我比佐幾$,跟著冇下文,睇嚟要慢火煲,間鋪應該就地就吾得,事成先報出嚟! ...
我都幫襯左几次,先至了到佢開大,還左心願,佢話好小開大,要熟左先開,唔知真定假。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 20:31 發表 查看引用來源
你講緊係咪孖舖果度?
係,近街個間

04呢排有件長腿C9.5,上次去按著住高跟,開叉裙,無著絲襪,按左几下都舒服既,講好價準備上馬,佢除左高跟上床,我即時叫佢著番高跟,好睇d,佢醒目到問我使唔使著番絲襪做,當然好,望住對黑絲腿,好快就出左完事,完事後仲有幫我按背,算唔错。
引用:
原帖由 bigbell 於 2020-10-12 20:32 發表 查看引用來源
近红绿灯那边位置就是。

師兄呢間有得開大?
引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-25 13:22 發表 查看引用來源
呢排-行佐輪深記發仔,大細餐都試過,發覺都係咁上下,C九識化粧都係王粥第2間,文青餐廳隔離.,按就吾好有其望,純粹1射都Ok

引用:
原帖由 waihin2013 於 2020-10-25 20:14 發表 查看引用來源
今日行過最近獅子個間,問了價話150一鐘,WA 應該連埋小費好貴,走了,
有無CHING報告???
頭先行過,見到裹边件黑絲黑短裙女,几年冇見,我話趕時間,想食大餐,正正常常

大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下

係咪鼓油婆?
引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-10 01:15 發表 查看引用來源
今天下午行經狗狗店見到一女子唔知大肚腩定有身紀招財猫完全冇胃口,過隔離有2女好樣就入閘,入房後就話全套5魚我回應太貴我畀開3魚佢ok就一齊過水,完全去咗指壓咁又水燒又69又花式,都有啲驚喜 ...

终於試到四妹舖C9,全程按唔夠5分鐘,解甲,身形唔錯,吹2咀,進入,發射,埋單,走人,全程冇15分鐘

應該係個位,白白淨,短曲髮,著高跟鞋,今日想再去入多次,但見4妹起度,冇入去,因為佢同我講,4妹唔比開大,個日4妹出左去,偷雞開,4鱼
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-19 00:28 發表 查看引用來源

呢個都係我估啫🤔 個位師兄都無開估 我試個位又唔知係咪師兄試個位?我試個位短頭髮 算後生 白白淨淨

前往最後回覆