SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
21  315.1k

反而係正骨完全無晒,有時搞完都想揼下正骨,舒服下。

引用:
原帖由 taisek 於 2020-8-19 16:17 發表 查看引用來源
本人是此討論長期讀者也是長期在該地區打渾多年。而甚至早年在荃灣兆和街的常客。我衹希望大家在價錢方面作些檢討。在現時的環境真的還在加價?說我兩三個的經驗。就舊年中旺季來作比較。衣街口近黃館店名是花,閣仔開大 ...
師兄有道理 👍🏻

外賣打折,
酒店打折,
人工打折,
佢地應該都學下打折。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-8-27 08:44 發表 查看引用來源

我已準備早上去衣街搵件瘦底C9大戰.
師兄準備做重光後第一個客,有無開業優惠 😄

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-22 08:57 發表 查看引用來源

師奶兄過獎了,當年你地講口罩妹時,我去左e街昅過系某鋪仔見一個學生妹帶口罩,仲以為系講佢,心諗:乜甘正有嫩口妹妹仔做按摩……,但聽你地形容後好似唔係佢,可能只係店內c9啲女? ...
兩年前口罩妹離場唔做先係 19歲,咁算唔算嫩口?😙😙

佢唔係豉油婆嘅女,不過似係佢親戚,所以佢輟學後都跟佢做咗一段日子,兩年前話想讀番夜校先無做,應該今年考DSE,不過社會事件加上疫情,我估都讀唔到,但亦再無返嚟做,師兄你講開我又有 D 掛住佢,佢好好傾架。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-22 14:47 發表 查看引用來源

當然算!十九歲卜卜脆呢!
成條街多數系四十路以上義母feel!
有可能佢轉左型出黎做ptgf揾快錢,所以冇再返黎做!
應該唔會做 ptgf,佢一直都係正骨嘅。
不過佢間鋪 d 紙底係我咁多年用過最薄嘅,半透明。😅😅

有一次佢揾唔到紙底,無奈下俾我着住自己條三角底幫我按,好鬼過癮。😙😙

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-23 13:27 發表 查看引用來源

有機會升呢去左做高檔正骨場!
哈哈,著三角底點過癮法?hi到棍棍同袋袋?!
咁又無喎,我對住佢又無乜斜念,佢真係幾細路女,吱吱喳喳咁,講下打機講下煲劇。
不過嗰次着住條三角底,佢一聽到樓梯声就即刻幫我蓋番張被,走咗後又揭開番。
😙😙😙

引用:
原帖由 happy36 於 2020-11-4 15:26 發表 查看引用來源
真的是兩魚,放心,一定满意
最近去過祝街三連店,30+,樣一般,身材ok,企梗 200 佢又肯噃,好玩得。
大家唔想跌錢就要忍得企梗。😏

回覆 647# lwan3388 的帖子

三連店隔離車房。
企硬 200,去過兩次,第三次經過咪一樣做招財貓招我入去。
做緊要各位師兄忍得,店中有另一個唔肯200, 佢唔肯我會照揼,佢揼足 45分鐘囉,佢仲辛苦,不過又揼得好好。😊

回覆 649# hkg369 的帖子

係,佢放個 timer 喺床頭計時。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-10 02:19 發表 查看引用來源
梗系啦,你夠硬如佢又缺自然接受啦哈
講真,社會運動加上疫情,大家荷包都唔會太鬆動,出嚟玩都要公平,物有所值,唔好只係佢地賺先得架。

而且真係見到多咗新女入行,周圍食飯都平咗啦,佢地應該學習薄利多銷,咁先留到客。師兄們,為咗長玩長有,企硬呀!💪🏻

前往最後回覆