SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
21  315.1k

回覆 656# newbc 的帖子

唔足鐘,開價貴,逐樣計係而家足仔普遍現像,相同時間計落出尖沙咀打個靚機仲平過佢,仲要後生十年。
深水埗好多真係當人水魚。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-22 22:42 發表 查看引用來源

講起上岸,都有唔少。維記朱朱都算係頂級,據知上岸了,都替佢開心。

講真呢D霧水情緣有時真係好回味。多年前,都有元朗一個相似的情況,當時仲未興有v7,連手機都唔多興。只留了店的固網電話。後來轉手, 失聯了。另外一個深 ...
羡慕!羡慕!
往事只能回味,以前真係好玩好多,而家囡囡只有一個目標 :快錢!
以前啱 feel 嘅真係同你好好玩!

引用:
原帖由 faistock 於 2020-11-23 04:33 發表 查看引用來源
珠珠真係頂級,人品好,真波又靚,無開過大,只有大車,次次玩完都覺我好抵,好開心走,
師兄你就好啦,有得同維記珠珠大車,佢唔俾我錫咀架。👍🏻👍🏻
不過佢個竹筍靚波就真係好靚,補番數,廿零歲,青春就是無適。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-27 00:02 發表 查看引用來源

而家髮仔真好難搵到好。所以近排好多時有時間去巡下,但成日鬼個巡字, 無閘好入, 同自己講,都好慳番3魚自我安慰.
最近行經自己心儀囡囡店,佢打招呼叫我入去,但礙於近日疫情,都係唔敢入,萬一繼跳舞群組召妓群組後,再出現一個足仔群組,真係唔知点解釋。😅

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-10 12:13 發表 查看引用來源
搞錯呀!  五魚打牌好OK喇,加埋房鐘錢都隨時過6魚啦。頂!此風不可長
師兄們,企硬呀!
佢地習慣咗只會一路加價,無諗過自己值唔值,佢當自己十八廿二?

回覆 744# steinjack 的帖子

最怕係食緊飯時睇東張西望,俾老婆喺電視度見到自己,行過望兩眼都死得。😅

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 00:39 發表 查看引用來源

正常來講,好少會逗留超過兩小時,同埋點知d訪客係邊個?
小心上鏡呀,一定有傳媒跟 😅

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-26 23:41 發表 查看引用來源
今日ssp疫區探險,行過石街一細舖(不是單波店),見一瘦身材樣貌普通c10曬毛巾,打一下眼色,入去dup左一個鐘,上下路開放,可探穴。

可惜出面有人剪髮,動作同講野要就住就住,因此排毒不太暢快,仲搞到小腿抽筋。

放低兩紅走人 ...
而家政府玩即封,容乜易有得入無得出,咁咪好大劑。
都係唔敢去,有無師兄有拆解方法?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-27 14:46 發表 查看引用來源

查下政府疫情網頁個地圖,封得既都係近14天有較多個案的樓或小區。如附近無個案照計唔會封。所以去前check 下先好,唔係打飛機打到呀呀聲突然來就...  

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收 ...
問過祝街嘅囡囡,佢話生意好差。

我心諗梗係啦,仲危險過上東張西望 😅

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-27 14:46 發表 查看引用來源

查下政府疫情網頁個地圖,封得既都係近14天有較多個案的樓或小區。如附近無個案照計唔會封。所以去前check 下先好,唔係打飛機打到呀呀聲突然來就...  

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收 ...
突擊即封四區,好恐怖。
電視有人(女仔)話去剪頭髮,就俾佢封住唔走得,要明天解封才可以走。

各位師兄仲敢唔敢去 😢😢

前往最後回覆