上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
116  314.5k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-10-9 00:14 發表 查看引用來源
即係沿昌街面向西鐵站方向唔過醫街馬路即刻左轉第二間紅色招牌🤔
果度比較靜,而且對住同同俱樂部,我剩係試佐第1間,望落得1個CC食得落,仲之視綫吾好望中腰就好過!

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-10-10 22:00 發表 查看引用來源
唔係同同側 九九轉右第一間咩
E街既九九店?

今朝巡遊E+槍街,大街鋪開11點,冇咁樣眼店就9-10點,有D仲早,應該做晨運伯伯客,E街應該揾到新淨發仔,入面有3件C九,沿E路行見店冇勿客,吾知係咪早得劑,下午先旺啩?再去王粥店見到輕至中C九係度,見到1個除口罩食早餐,樣吾差順眼,不過今日冇諗住幫襯佢地,

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-11 14:29 發表 查看引用來源

E街有新淨發仔 ?係邊頭?有無暗示?
其實係冇咁殘舊啩,而家求證hk兄係咪呢間

王粥街第1檔,有勿特別?成日行過吾覺吸引,禾桿冚珍珠!

今日去去深記探索,幫襯佐2間,E街果間明賣明買,好講價師兄們不仿1試,質素C九級可以玩得好放,……行返昌街去到星輝孖舖,見到輕C九紅牌,即刻入去聚舊,按得不過不失,好過果D剩模吾係按,其他自行聯想,3舊出門口,門口見到疑似同事1個輕C九,識打扮都搶眼既,呢個冇水泡腰,身裁平均!

引用:
原帖由 普通人6682 於 2020-10-12 20:14 發表 查看引用來源
04喺竹街第一間(喺大男人街計定生果道計,中間喺前肥姐舖頭)?
果個路段起碼有6間係度

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-13 11:48 發表 查看引用來源

係!成間茶餐廳咁大 !養活好多人
當年既姐姐,而家係姨姨,經驗豐富😂

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-13 12:15 發表 查看引用來源

當年已經係姨姨!舖仍在 但仍有零星兩三人分佈幾間舖
附近果10幾間舖,應該係佢地姐妹打躉!後生D咁應該係粥第2間,好多北嫂經營,有部份離佐婚果D

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-14 00:37 發表 查看引用來源

大部分都唔除光晒  時代唔同咗
打牌都吾除?有上次E街試店,C9.5除光曬玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆