上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
116  314.4k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-23 22:18 發表 查看引用來源

大胆同你講 ssp無個肯按或識按 個個都係機師 二魚 半甚至要三魚 十五分鍾ko 真係一項高消費活動 所以近年都甚少幫襯
所以揾定1樓女女,起碼駛得嚟,有返咁上下服務

引用:
原帖由 201520152015 於 2020-10-24 00:03 發表 查看引用來源
髮仔真係高消費活動,寧願比多少少141按埋屌埋
認同,除佐私家菜之外,按得又有女友feel,但又驚沉沉地船

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-25 11:09 發表 查看引用來源

當然我都唔係話一竹篙打曬一船人  我只不過係提出我見過最差嗰啲 亦都有啲係好嘅  正如呢度啲師兄話齋 你有嘅我未必有 我有嘅你都未必有
呢排-行佐輪深記發仔,大細餐都試過,發覺都係咁上下,C九識化粧都係王粥第2間,文青餐廳隔離.,按就吾好有其望,純粹1射都Ok

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-10-25 16:54 發表 查看引用來源
師兄呢間有得開大?
睇各別,不過吾好期望,很貴。貴到我縮!

引用:
原帖由 waihin2013 於 2020-10-25 20:14 發表 查看引用來源
今日行過最近獅子個間,問了價話150一鐘,WA 應該連埋小費好貴,走了,
有無CHING報告???
算平,俱樂部果邊2舊,想平界限街尾果4小鋪,1舊,不過你睇吾睇得上眼!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-27 13:41 發表 查看引用來源
樓上骨, 4魚90分鐘, 吾錯選擇.
起碼有全套服務,有D髮仔得紙吊!

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-10-28 08:31 發表 查看引用來源
有腩
但對嘢幾大同兩粒的都好靚
可以一路扑一路玩佢粒的同狂搓對嘢
駛費幾多?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-28 12:16 發表 查看引用來源
打牌都係三魚  ?手作都要呢個價!
可能剩係打牌😂啱啱行過,愛x……足x,真係黑絲C九😬

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-3 20:01 發表 查看引用來源
王竹街近荔支道果d法仔,揼同打公價幾多?
去開果間1個鈡200+飛機100

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-4 12:49 發表 查看引用來源
揼+手作, 吾止兩魚吧? 應該要多舊魚.
附近似D樣足仔,都係呢個價$2 0 0+$1 0 0

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆