上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
116  314.5k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-4 15:37 發表 查看引用來源
通常我合眼緣 再問價 大約二魚左右連小費 不想過二魚半 這純粹個人觀感
可能去親都冇講價,睇上眼既又收呢個價,

引用:
原帖由 hanta 於 2020-11-7 11:32 發表 查看引用來源
師兄可PM地址店名嗎想去試下
南槍+E局……十字路口,向海果邊方向,燈位邊養小久久

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-8 23:15 發表 查看引用來源

最近去過祝街三連店,30+,樣一般,身材ok,企梗 200 佢又肯噃,好玩得。
大家唔想跌錢就要忍得企梗。😏
王粥邊間舖?果度成6-7間!

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-11-17 15:25 發表 查看引用來源
師兄,係呀。兩間唔同店名㗎。
佢講緊右手邊果間!

年記大,吾駛食後生,30以後人生經歷多,服務好好多!

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-21 00:58 發表 查看引用來源

收到收到. 間野之前有件好樣平空C8. 樣真的不錯,也不肥,衰在無波,仲搶錢添,吊過一次無回頭,好樣都無用。最近行過唔見佢。境然來件新野,唔知會唔會服

講開又想當年。數年前(可能隨時10年前)呢間新張時,有件菲菲真不錯。 ...
每個女女都希望上到岸,有個老公陪佢行落去,呢個結局係就好!我都曾經有個,吾係深水埗區而係佐敦,樓上骨豉頭婆,夾份開店自已又做埋,勤力到落埋街派傳單,個時真吾識咩係樓上骨1樓1,第1眼比佢吸引佐跟佐佢上間鋪,吾知係有咪有緣,第1次按順其自然,按+出火,互動果陣D水多到滴落地,以後心思思再揾佢,呢次主動做埋大事,以後揾佢都係收返果個價,今次開始沉船!出去行街食飯拖手,知埋佢家庭離佐婚既老公+仔女,上埋佢整屋企修理,整下電腦咁,基本上佢冇問我攞過錢,又時係佢屋企攪埋,熄曬燈,點下燭光燈,氣氛好似偷情咁……吾寫啦,再講落去有排

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-11-21 13:41 發表 查看引用來源

師兄可以去報紙寫甜故呀
比上面師兄話舊時興起,順便回憶下,吾覺吾覺寫佐咁多,可能到老有痴呆重記得!

引用:
原帖由 pennyyan1128 於 2020-12-6 01:20 發表 查看引用來源

今晚10點零經過見到有個禿頭帶眼鏡阿叔係入面同個女人食野傾計,呢個唔知係咪May姐,條佬阻住地球轉
成10點都冇勿生意,叔叔又係度!幫襯吾倒咁多,咪齋吹冇粢牙!

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-12-12 23:04 發表 查看引用來源

師兄們,企硬呀!
佢地習慣咗只會一路加價,無諗過自己值唔值,佢當自己十八廿二?
仲要收成千,佢做佐你忘年女友?比D感情丸你食?……髮仔果然係個水魚氹,專吼定力吾夠既叔叔伯伯,而家吾再係深記街舖尋芳問柳!用顏值嚟講係吾值,除佐諗住1射,都冇謂諗其他增值!

引用:
原帖由 condom888 於 2021-1-17 09:38 發表 查看引用來源
昨天下午閒遊见南昌医局交界有一黑絲C9行出舖煲煙,行過打眼色入內,頭房一次性床單算衛生,自己脱光開暖機,求其按大脾就摸J,抓春袋,黑絲好性感,我不理即拉下再除下see through 底底,毛不多,用指摔到濕不抗拒,再除佢罩但B波仔玩提 ...
係咪要上閣樓果間,定係門口有小狗果間?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆